Събития

Много смях и жица ще има на врачанския панаир, чалгата пак е забранена

  19.08.2019 17:02             
Много смях и жица ще има на врачанския панаир, чалгата пак е забранена

Готова е програмата за 131-о издание на врачанския есенен панаир. Жителите и гостите на града ще се радват на присъствието на видни комици, а от откритата сцена ще има доста жици, тъй като се чакат доста яки музикални банди.
Ден преди откриването, на 13 септември, във Враца пристигнат БТР и вокалът на „Юрая Хийп“ Джон Лоутън. Официалният старт на програмата ще бъде в 18.30 ч. , а концертът на рок бандата, обичана от поколения меломани, ще бъде в 20 ч.
На 14 септември – събота, от 19.30 ч. започва рок концертът на група „Тангра“. Преди това ще е откриването на традиционното есенно изложение.

В неделя, на 15 септември на сцената ще се качи любимецът на публиката във Враца и Северозапада Краси Радков. Шоуменът ще забавлява с куп превъплащения публиката в родния си град.

Организаторите на панаира са помислили и за по-младата публика - на 16 септември на панаирната сцена е предвиден концерт Ицо Хазарта.
Последният ден от традиционния есенен панаир ще бъде отреден за хитове от 80-те години в изпълнение на Благовест и Светослав Аргирови.

Всички концерти и прояви ще могат да се проследят на панаирната сцена пред стадион "Христо Ботев" във Враца, начален час на мероприятията е 19.30 часа. Мястото ще е забранено единствено за чалга, твърдят организаторите.