Лайфстайл

Ричард Величков се фука с чуждо Ауди за 100 бона

  15.08.2019 13:53             
Ричард Величков се фука с чуждо Ауди за 100 бона

„Много ми е смешно, когато кажете, че съм глупав. Вие работите за 500 лева на месец, а аз карам кола за над 100 хиляди. На 25 години съм и дори нямам висше (не казвайте - личи си)“, изцепи се риалити звездата в мрежата, като подплати твърденията си, позирайки до прословутото си Ауди А7.

Безспорно автомобилът е скъп, но дали е собственост на Ричи, запитахме се от „Галерия“. Прави впечатление, че брадърът вече от два месеца се снима с колата и тя продължава да е с транзитни номера. Ако в действителност е закупил возилото, по закон Величков е длъжен да го регистрира в рамките на един месец.

Запознати от светските среди изразиха сериозни съмнения, че Аудито изобщо е собственост на Ричи. Според тях луксозната кола му е заета от столична автокъща с цел реклама. Нищо чудно, че Величков само позира до нея, но така и не го видяхме да я шофира. Нещо повече.

Източници на „Галерия“ потвърдиха, че често го засичат из столичните заведения с друг автомобил, далеч по-нисък клас.

Но дори да приемем, че наистина притежава Ауди А7, не става ясно откъде фитнес инструкторът разполага със 100 000 лева. „Не се заблуждавайте, основната ми работа не е в залата. Аз съм бизнесмен – единственият представител на известна марка за отслабване у нас. Фитнесът ми е просто хоби“, подчертава в личния си профил Ричи.

Тук е моментът да отбележим, че „бизнесменът“ Ричард Величков няма фирма на свое име. Той е просто дистрибутор на въпросната хранителна добавка. Величков агресивно я рекламира в мрежата, привличайки и известни личности да я промотират. Наскоро обаче друг риалити герой, станал известен с участието си в „Къртицата“, направи собствено разследване за произхода на продукта и разкри доста съмнителни детайли около разпространението му.

Проверка на „Галерия“ сред потребители, ползвали добавката, показа, че клиентите масово са недоволни. Повечето имат редица оплаквания след приема на хапчетата – замаяност, главоболие, сухота в устата, ниско кръвно, сърцебиене, промени в месечния цикъл и др. „Цената, която аз платих, е висока. Стигнах до „Пирогов“ на 5-ия ден, мислех, че умирам. Да не говорим за уникалното безсъние, съпроводено с нервно напрежение“, гласи коментар на един от потребителите.

Една опаковка от капсулите струва 50 лева и дори Ричи да прибира по 10% печалба за себе си, пак няма как да забогатее от добавката. Още повече, че след разкритията за продукта, е твърде вероятно продажбите рязко да паднат.

Ричи заработва и като инфлуенсър, рекламирайки различни продукти, но справка показа, че и там нещата не вървят. Едва няколко фирми са проявили интерес към въздействащата личност на Величков.

Колко богат е инструкторът и дали наистина притежава Ауди за 100 000 бона, вие си направете изводите. И дали с перченето си Ричи само не събуди любопитството на НАП и Агенцията по безопасност на храните? Престои да разберем…

хотарена