Лайфстайл

Бившата на Кобрата: Не съм готова за нова връзка

  13.08.2019 10:40             
Бившата на Кобрата: Не съм готова за нова връзка

Андреа не спира да се пъчи необвързана по плажовe

Не съм готова за сериозна връзка!

Това разкри певицата Андреа в социалните мрежи. Повод за повдигането на завесата от страна на певицата е въпрос, отправен от неин почитател, дали е готова отново за сериозна връзка. На него певицата отговаря твърдо "не". Това е първото официално признание на Андреа, че е сама и че не търси мъж, след като преди месец хвърли бомбата, че слага край на 12-годишната си връзка с Кубрат Пулев. По този начин не оставя и капка съмнение, че дългогодишната й любов с Кобрата е свършила. Ексдвойката все още не разкрива каква е причината, която е разделила пътищата им.

По всичко си личи, че изпълнителката все още не се замисля за нови забежки и отношения с мъже. Още след като даде гласност на краха на отношенията си с Кубрат, Андреа афишира, че ще се наслаждава на живота си като необвързана дама. И го прави доста успешно. Певицата не спира да споделя снимки от почивките си в турски и гръцки курорти. Един от последните й кадри е как се гмурка в морето, страх, който сама споделя, че наскоро преодоляла.

Двойката гради семейно огнище 12 г.

Кубрат също не тъжи дълго по загубата на певицата. Дни след новината той сподели свои полуголи снимки от Испания.

Че Андреа е загърбила миналото и гледа смело към бъдещето, сочи фактът, че платиненорусата певица изцяло се е отдала на кариерата си, а днес е и първата й официална изява у нас след раздялата с боксьора.

Андреа държеше да е далеч от медийното внимание след новината за разлъката с Кубрат. Сред първите, които утешават едрогърдата певица, е моделката Моника Валериева, с която споделиха уикенд по женски в Италия. Днес певицата е готова да се завърне към работата си, а първото й участие ще се състои в Пловдив. Веднага след това Андреа има предвидени ангажименти и в Румъния, където е изключително популярна.

Въпреки че през годините двамата бяха категорични, че искат сватба и дете, до тях не се стигна.

Според мнозина причината за развоя на събитията е, че Андреа от дълго време искала деца, но Кубрат не бил готов. Най-голямата драма настъпи след целувката между Кобрата и американската репортерка Джени Суши, която Андреа преживяла тежко. По-късно неин почитател забелязва, че липсват общи снимки на двойката. Седмици по-късно изпълнителката, която върло пази личния си живот далеч от хорските очи и уши, обяви изненадващо за раздялата, като намекна, че се е изморила да участва в "детски игри".

www.bgdnes.bg