Крими

Мъж с прерязано гърло откриха в лозята на врачанско село

  04.08.2019 09:58             
Мъж с прерязано гърло откриха в лозята на врачанско село

Млад мъж от врачанското с. Ботуня бил открит мъртъв и с прерязано гърло в лозята край селото, съобщи "24 часа". На зловещата находка се натъкнали  късно вечерта в събота двама негови приятели от селото, които го издирвали.

30-годишният Стоил Страхилов излязъл от дома си в петък следобед след като провел дълъг разговор по телефона си, твърдят близките му. Със себе си обаче Стоил не взел нито джиесема, нито документите си за самоличност, както и ключовете за колата си.

След като не се появил цяло денонощие баща му се разтревожил и се обадил в полицията в Криводол. Приятели и близки на Стоил от селото пък организирали акция за издирването му .

Страхилов завършил право и работел в столицата във фирма за климатици, споделиха запознати с битието му. Не бил семеен, но според близките му имал приятелка, с която планирали да се женят.

Запознати твърдят, че Стоил бил спокоен и неконфликтен човек. След като се прибрал в родното си село обаче познатите му забелязали, че е депресиран и избягвал компанията на приятелите си.

По случая вече е започнало  разследване, на място е направен оглед,  очаква се  и заключението на съдебните медици от Враца, които правят аутопсия на тялото. Предполага се, че става дума за убийство, но все още няма заподозрян за извършването му.

АВТОР: Валери Ведов