Спорт

Бизнесмен от Враца беше на кадем на ЦСКА, но в неделя...СНИМКИ

  02.08.2019 13:31             
Бизнесмен от Враца беше на кадем на ЦСКА, но в неделя...СНИМКИ

Строителен предприемач от Враца е на кадем на ЦСКА в европейските клубни турнири. От снощи тази истина вече е потвърдена, след като шефът на „Инекс Трейд“ ЕООД Илиян Цветков изгледа на живо драматичната победа на „армейците“ над хърватския Осиек. Двубоят завърши 1:0 в редовното време и след като в продълженията двата тима отново не излъчиха побудител, се стигна до рулетката на дузпите, къзето домакините отпаднаха след 3:4.

При ударите от „бялата точка“ Али Соу, с когото Цветков се щракна край стадиона в Хърватия, вкара победния гол и изпрати ЦСКА в следващия кръг на квалификациите за Лига Европа. Любопитна подробност е, че на един от кадрите врачанинът Илиян Цветков се е щракнал с героя Соу и грешника Жеферсон /който пропусна единствената дузпа за българите/.

Доказателствата за пребиваването на Цветков в публиката на стадион „Градски врът“ иначе има в изобилие в социалните мрежи.

Запознати твърдят, че той не пропуска гостуванията на ЦСКА в Европа и миналата година пак е бил на кадем при успеха с дузпи над Рига.

В неделя, когато „червените“ посрещат Ботев /Враца/ в мач от Първа лига на „Армията“ обаче, строителният предприемач ще стиска палци за гостуващия тим. Неговата фирма е един от спонсорите на отбора от града под Околчица, а строителният предприемач не пропуска мач на Ботев. Истинските фенове на врачани пък са на мнение, че любимците им имат сили да спечелят победата в София.