Спорт

Локо /Мездра/ започна с успех контролите СНИМКИ

  18.07.2019 16:01             
Локо /Мездра/ започна с успех контролите СНИМКИ

ОФК Локомотив /Мездра/ започна с победа контролите от лятната си подготовка. На свой терен „железничарите“ надвиха с 2:1 Бойчиновци.

Срещата започна с натиск на „червено-черните“, който доведе до пропукване в защитата на гостите от Бойчиновци. В 10-та мин. Камен Каменов бе оставен непокрит от защитната линия. Дефанзивният играч на мездренчани успя технично да преодолее вратаря на гостите за 1:0.

До почивката на няколко пъти близо до отбелязване на ново попадение бяха халфът Марио Иванов и юношата на ОФК Локомотив /Мездра/ Росен Крумов.

След почивката в игра за домакините се включиха още юноши на клуба, като Матю Майкъл Оча се размина с отбелязването на гол още с първите си докосвания с топката.

В 62-та мин. на срещата имено Матю Майкъл получи топката от Любослав Петров и успя с точен пас да намери откъсващият се на скорост Росен Крумов. С мощен шут от около 10 метра Крумов препарира вратаря на Бойчиновци за 2:0. Попадението отказа гостите от нещо повече от достойно представяне.

В последните минути на срещата Бойчиновци все пак успя да върне гол от пасива си след пробив по дясното крило и центриране в наказателното поле. В разбъркването Кристиян Радославов успя да отклони с глава изсипаната топка и формира крайното 2:1.