Спорт

Сладко отмъщение за европейски шампион

  12.07.2019 22:33             
Сладко отмъщение за европейски шампион

Доброто представяне на Берое във Враца във втори пореден мач беше сладко отмъщение за един врачанин. В щаба на Александър Томаш е европейският шампион на дълъг скок от Хелзинки през 1994 г. Ивайло Младенов, който се грижи за кондицията на играчите от Стара Загора. Преди да получи оферта от Берое, Младенов беше част от Ботев /Враца/, но преди близо 4 години се оказа ненужен на врачани.

Всъщност успехът с 3:1 на заралии във Враца е вторият, откакто Младенов е в щаба им. Преди няколко месеца той също имаше повод за радост в родния си град, когато Берое победи с 1:0 след спорна дузпа. Този път обаче никой не постави под съмнение успеха на гостите, които благодарение усилията на врачанина изглреждаха по-добре физически от домакините.

В момента Ивайло Младенов има частен клуб по лека атлетика със своята съпруга Десислава Александрова /която е шампионка на България на висок скок/. Децата, които се готвят в неговия клуб, който се казва като президента си, често печелят медали в национални турнири.