Konkurent
Инекс

Крими

Съдят изрод от Оряхово, блудствал с парализирана след инсулт баба

2019-07-11 15:15 438 0

Съдят изрод от Оряхово, блудствал с парализирана след инсулт баба

Мъж от Оряхово, който е блудствал с парализирана след инсулт жена, ще бъде изправен на подсъдимата скамейка. Днес районната прокуратура в крайдунавския град е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу 62-годишния М.Б. за извършени от него блудствени действия спрямо трудноподвижна възрастна жена.  

М.Б. живее в Оряхово, като бил в добросъседски отношения с 70-годишна жена, която през септември 2017 г. получила исхемичен мозъчен инсулт. Вследствие на заболяването си тя не могла да се придвижва сама и за болната се грижели синът й и домашен асистент.
На 13 декември миналата година към 6 часа възрастната жената била сама в дома си и гледала телевизия. Неочаквано в стаята й влязъл съседът й – обвиняемият М.Б., който бил във видимо нетрезво състояние. Той веднага се насочил към леглото й с вулгарни заявления започнал да извършва блудствени действия, но без да осъществи съвкупление с безпомощната жена. Тя се опитала да го отблъсне, но поради заболяването си съпротивата й била неефективна. Насилникът блъснал пострадалата, при което тя паднала по гръб на леглото. В състояние на уплаха тя започнала да вика за помощ, но и това не спряло М.Б.
По същото време се прибрала живеещата наблизо сестра на жената, която чула виковете й и се насочила към дома й. При внезапната й поява обвиняемият бързо излязъл. Веднага след това бил подаден сигнал до органите на реда. Вследствие на преживяното възрастната жена се почувствала зле и била транспортирана за оказване на спешна медицинска помощ.
Пострадалата била освидетелствана от лекар, при което били установени отоци в областта на лицето и кръвонасядания на различни места по тялото й.
Разпитан в хода на досъдебното производство М.Б. не се е признал за виновен като дал противоречиви обяснения за случилото се, уточняват от държавното обвинение.
Предстои наказателното производство срещу него да продължи в съда.

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Ченгета се скъсаха от проверки във видинско
2019-07-19 17:30
138 0
За времето от 5 часа на 18 юли до 5 часа тази сутрин полицейски служители реагирали на 18 сигнала, проверили 189 души и 99 моторни…

В дома на жена намериха незаконно отсечени дърва
2019-07-19 16:30
284 0
Вчера около 9 часа служители от полицейския участък в димовското  село Арчар съвместно с горски служители, извършили проверка на имот в селото, съобщават от ОД…

Издирват крадец, задигнал 3 килима, китеник и кана от селска къща
2019-07-19 15:30
238 0
Кражба в с. Рабиша разследват белоградчишките полицаи, съобщиха от ОД на МВР във Видин. От неустановена дата през месец юли 2018 г. до 18 юли…

Пратиха огнеборци за „зелен хайвер“ в архива
2019-07-19 14:30
206 0
Пратиха за „зелен хайвер“ огнеборци от Монтана да гасят пожар в държавния архив. Проверката на място вчера установила, че в сградата на институцията няма нито…

актуален брой на вестник Конкурент