Konkurent
Инекс

Крими

Съдят изрод от Оряхово, блудствал с парализирана след инсулт баба

2019-07-11 15:15 497 0

Съдят изрод от Оряхово, блудствал с парализирана след инсулт баба

Мъж от Оряхово, който е блудствал с парализирана след инсулт жена, ще бъде изправен на подсъдимата скамейка. Днес районната прокуратура в крайдунавския град е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу 62-годишния М.Б. за извършени от него блудствени действия спрямо трудноподвижна възрастна жена.  

М.Б. живее в Оряхово, като бил в добросъседски отношения с 70-годишна жена, която през септември 2017 г. получила исхемичен мозъчен инсулт. Вследствие на заболяването си тя не могла да се придвижва сама и за болната се грижели синът й и домашен асистент.
На 13 декември миналата година към 6 часа възрастната жената била сама в дома си и гледала телевизия. Неочаквано в стаята й влязъл съседът й – обвиняемият М.Б., който бил във видимо нетрезво състояние. Той веднага се насочил към леглото й с вулгарни заявления започнал да извършва блудствени действия, но без да осъществи съвкупление с безпомощната жена. Тя се опитала да го отблъсне, но поради заболяването си съпротивата й била неефективна. Насилникът блъснал пострадалата, при което тя паднала по гръб на леглото. В състояние на уплаха тя започнала да вика за помощ, но и това не спряло М.Б.
По същото време се прибрала живеещата наблизо сестра на жената, която чула виковете й и се насочила към дома й. При внезапната й поява обвиняемият бързо излязъл. Веднага след това бил подаден сигнал до органите на реда. Вследствие на преживяното възрастната жена се почувствала зле и била транспортирана за оказване на спешна медицинска помощ.
Пострадалата била освидетелствана от лекар, при което били установени отоци в областта на лицето и кръвонасядания на различни места по тялото й.
Разпитан в хода на досъдебното производство М.Б. не се е признал за виновен като дал противоречиви обяснения за случилото се, уточняват от държавното обвинение.
Предстои наказателното производство срещу него да продължи в съда.

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Гасиха два пожара в частни имоти
2019-11-20 12:15
3 0
Късо съединение подпали лятна кухня в частен имот в Лом, съобщиха от пресцентъра на МВР в Монтана. Във вторник, в 19.23 часа екип на ломската…

Спипаха крадец, свил пари от барплот в кафе-аперитив  
2019-11-20 11:45
37 0
28-годишен жител на Новоселци бил задържан рано тази сутрин за срок до 24 часа в ареста на районното управление във Видин, съобщиха от областната дирекция…

Водач опита да метне ченгета с фалшив документ за изправност 
2019-11-20 11:15
67 0
Полицията засече водач, който управлявал товарен автомобил с фалшиво удостоверение за техническа изправност. По данни на областната дирекция на МВР Монтана, на 19 ноември в…

Разкриха кражба, извършена от 33-годишна жена
2019-11-20 09:45
71 0
Полицията в Козлодуй разкри, че 33-годишна жена от крайдунавския град е автор на кражба, за която бил подаден сигнал седмица по-рано. На 11 ноември около…

актуален брой на вестник Конкурент