Лайфстайл

Николета: Искам син от Ники

  09.07.2019 11:49             
Николета: Искам син от Ники

„В момента не съм бременна, но съм готова да родя още едно дете. Искам син и ще го кръстя Ники“. Така Николета Лозанова отговори на феновете си дали скоро ще става майка, а и затапи тези, които коментираха, че са се разделили с футболиста.

Ни Ло рядко говори за личния си живот, но в разговор със свои почитатели разкри интересни подробности. С отговорът си тя намекна, че иска дете от фунболиста Ники Михайлов, а ако имат мъжка рожба ще носи името на татко си. Извън тази тема Лозанова признава за две свои пластични операции – на гърдите и устните.

„Имам 375 кубика силикон във всяка гърда, устните съм си правила в специализирано козметично студио. В монета тежа 53 килограма. Носът си е мой, никога не съм го оперирала“, споделя Николета.

Напук на нападките към Валери Божинов по повод изневерите му докато е бил с Биляна Дол, Ни Ло написа в социалната мрежа страхотни думи за бившия си. "Мога да го нарека човекът с най-чистата душа, когото познавам. Не таи негативни чувства към никого и помага на абсолютно всеки", сподели мнението си плейбойката.

хотнюз