Събития

Петър Данчев: И сърби, и българи се представиха чудесно

  25.06.2019 14:45             
Петър Данчев: И сърби, и българи се представиха чудесно

„Да, бяхме в Сърбия за 2 дни и нощи. И сърби, и българи се представиха чудесно. Какво повече искаш да кажа“, коментира кметът по мобилния си телефон Петър Данчев.

Той обаче не можа да каже кой е платил сметката и какъв е бил поводът, тъй като... връзката се разпадна. По-късно градоначалникът вече не вдигаше телефона си, затова не можахме да го попитаме дали от екскурзията са останали пари, за да се купят контейнери за смет по селата от общината, както и дали наистина е намерил певица за панаира на 28 авгтуст.

 

Голямото плюскане, пиене и къпане

Ако някой може да опише в резюме дългия уикенд в етносело „Сърна“, то той би звучал: „Голямото плюскане, пиене и къпане“, макар че в басейна влезли само отбран кръг смелчаци и то в петък вечерта. Тогава тостовете с дюлева ракия се отразили най-тежко на физическото състояние на заместник-кмет, който посещавал 3-4 пъти стаята си, за да се освежава. В събота вечерта с наздравиците прекалил водачът на групата, който започнал да раздава пари за поздравите от мургава певачка. Дамата обявила на микрофона пред групата с новината, че ще се видят на 28 август, когато била поканена от Петър Данчев да пее за 50-годишнината на Криводол на центъра на града.

Още за скандала и интересни снимки на пируващите общинари можете да намерите само във в. "Конкурент" - всекидневникът на Северозапада.