Крими

Тарашиха за наркотици в дома на Георги Митов, шофьорът на кмета на Криводол

  18.06.2019 14:46             
Тарашиха за наркотици в дома на Георги Митов, шофьорът на кмета на Криводол

Домът на Георги Митов е бил тарашен вчера, след като ченгетата спипали с 50 грама канабис шофьора на кмета на Криводол Петър Данчев. Информацията съобщиха местни хора, които не били изненадани от акцията на полицията, за която по-рано днес писа "Конкурент" -http://konkurent.bg/article/154239/pipnali-shofuora-na-petur-danchev-s-narkotici-mai

Според криводолчани, това не е първият случай, в който Митов е хващан с канабис. Предходният обаче бил покрит и почти никой, освен няколко полицаи, не знае за него.

Георги Митов е семеен две деца, живее в криводолския квартал Мечта. Преди да върти геврека на кметския автомобил е имал собствено заведение. След като Данчев печели кметските избори в Криводол, Митов затваря кръчмата и се отдава на новото си занимание.

Местни хора твърдят, че акциите по разкриване на наркотици в градчето ще се засилят това лято – с тях хем ще бъдат разчиствани територии за предстоящите местни избори, хем ще се търсят нови играчи в опасния бизнес с марихуана, който се е превърнал в основно препитание за хиляди в Криводол и селата от общината.

Кметът Петър Данчев не си вдигна телефона, за да коментира ситуацията.

Повече четете утре във в. "Конкурент" - всекидневникът на Северозапада.