Спорт

Бурята прекъсна контролата Ботев - Кариана при резултат 0:1

  17.06.2019 20:59             
Бурята прекъсна контролата Ботев - Кариана при резултат 0:1

Ботев /Вр/ и Кариана започнаха контролата във Враца, която е първа и за двата тима. Главен рефер на спаринга е Николай Малджански с помощници Николай Михайлов и Георги Бенчовски.

Сашо Ангелов пусна в стартовия състав колумбиецът Даниел Морено и Ангел Лясков.

За Ботев /Вр/ започнаха& Красимир Костов, Андреас Васев, Мартин Кавдански, Илия Миланов, Ангел Лясков, Ивайло Михайлов, Даниел Морено, Симеон Мечев, Даниел Генов, Симеон Мечев, Мирослав Будинов /Христо Митов, Валери Домовчийски, Валери Божинов, Георги Вълчев. Христо Златински/.

Силният дъжд и извилата се буря над Враца не позволиха първата контрола за сезон 2019/2020 да се доиграе. Срещата приключи след 45 мин. игра, като резултатът е 0:1 в полза на Кариана.

В 8-та минута след пряк свободен удар домакините допуснаха попадение в своята врата. Евгени Игнатов-Бамзе изненада Костов от фаула. Последваха няколко страхотни положения за врачани, но без успех. Даниел Генов с диагонален шут пробва да изравни, а веднъж и вратарят на гостите изби удар с глава отблизо на Будинов.

В края на полувремето, което се оказа и край на срещата, резултатът бе 0:1. За да предпазят живота и здравето на футболистите си треньорите Сашо Ангелов и Веселин Великов се разбраха спарингът да бъде прекратен.

Жълти картони получиха Мичев от гостите и Мечев от домакините.

В сряда Ботев заминава за 12-дневен лагер в Банско, като още на следващия ден ще изиграе контрола срещу Славия. До края на престоя си в Югозападна България тимът на Сашо Ангелов е наредил още 4 проверки. 

Четете "Конкурент", за да знаете повече за Ботев /Враца/.