Събития

Кофти ли е да се изкъпеш в шадравана на центъра на Враца СНИМКИ

  17.06.2019 16:39             
Кофти ли е да се изкъпеш в шадравана на центъра на Враца СНИМКИ

Летните горещини поставиха интересни въпроси за решаване пред местната управа. Рязкото повишение на температурите, което ни вкара „от ботушите в джапанките“ е най-сериозна грижа за собствениците на басейни и места за релакс във Враца и около града. Някои вече побързаха да отворят и да посрещат мераклиите за разхлаждане.

Преди дни шадраванът на централния площад „Христо Ботев“ обаче се напълни от жадни за прохлада хлапета. В информационния сайт на Северозапада – konkurent.bg, публикувахме снимки от „разходката във водата“, което предизвика вълна от коментари. И както се случва често, посоките бяха от крайно негативни, до „какво пък толкова е станало“.

Това обаче ни задължава да обърнем внимание, че по цял свят има шадравани, но почти никъде не сме виждали някой да се къпе в тях. Ако го прави, то това безспорно се превръща в сензация или дава поводи за коментари.

Най-пресен е примерът с Кинси Волански, която в опит да вдигне рейтинга на порно сайта на половинката си Витали, излезе в оскъдно облекло на финала на Шампионската лига между „Тотнъм“ и „Ливърпул“. Наскоро пищната дама публикува видео, в което тя и Витали се гмуркат във водите на прочутия фонтан в Барселона /виж снимките/.

Не може да се твърди дали са взели пример от нея, но невръстни хлапета се гмурнаха в хладните води и във враца. Интересно, че избраха за „басейн“ обекта на централния площад, а не зеленясалия шадраван с топка край ритуалната зала.

Навсякъде по света за такова „къпане“ налагат глоби. И то солени. Когато нарушителите са невръстни, го отнасят родителите им.

Защото лято има и в останалата част на Европа, но в Страсбург например никой не пречи на хората да се разхлаждат, ако това е свързано с плацикане дори на централния площад във френския град.