Крими

Тежък сблъсък на Е79 край Бели извор СНИМКИ

  13.06.2019 07:58             
Тежък сблъсък на Е79 край Бели извор СНИМКИ

Катастрофа е станала тази сутрин край караванките, близо до разклона за врачанското село Бели извор. Ударът е поредният тежък инцидент на международния път Е79. ПТП-то е станало към 7 часа сутринта, личи от снимки в социалните мрежи.

По предварителна информация, е загинал един човек, а има ранени. Екип на центъра за спешна медицинска помощ беше повикан, за да оказва помощ на пострадалите. Към този момент обаче все още липсва информация колко и какво е състоянието на пострадалите.

Ударили са се бус и "Тойота" със сливенска регистрация. Най-вероятно загиналият е шофьорът на лекия автомобил, който според очевидци е предизвикал зловещия удар. Той е излязъл от паркинга край караванките и без да изчака идващия микробус с монтански номера, се е опитал да се включи в движението по Е79. Последвал обаче зловещ удар.

Полицията е на мястото на инцидента и патрулира трафика между Видин и София, който дори рано сутринта е натоварен.

Временно движението беше отбито, докато криминалистите си свършат работата. Попадналите в колоната автомобили и камиони от километричната колона обаче ще трябва да чакат възстановяването на трафика.