Спорт

Кметът на Видин прие „бронзовите” момичета на Бдин Вида

  12.06.2019 13:34             
Кметът на Видин прие „бронзовите” момичета на Бдин Вида

Огнян Ценков поздрави кадетките от волейболен клуб Бдин-Вида за спечеления бронз. Кметът на Община Видин посрещна днес волейболистките заедно с техните треньори, за да ги приветства за отличното им представяне на държавното първенство в София, откъдето отборът се върна с бронзов медал, купа и заслужено трето място в класирането.

 „Винаги съм бил сигурен във вашия успех и той не закъсня. Гордея се с постиженията, които имате и ви поздравявам не само от свое име, но и от името на всички видинчани, защото прославяте града ни с вашата борбеност и упорит труд. Освен натоварената спортна програма, която имате, едновременно с това вие учите и се явявате на изпити, а аз вярвам, че и там постигате високи резултати“ – каза Ценков, след което връчи грамота на треньора Снежана Гечева за тяхното отборно представяне. С друга грамота бе отличена състезателката Мила Иванова, получила индивидуална награда на държавното първенство за „най-добър блокировач“.

В знак на благодарност за подкрепата, която видинският кмет оказва на волейболния клуб, отборът подари на Огнян Ценков един от медалите си. „Това, което ме мотивира да продължавам да изпълнявам отговорностите си като кмет на Община Видин, винаги е било признанието на хората. Благодаря ви за жеста!“ .

На събитието присъстваха още Пламен Стефанов, член на управителния съвет на ВК Бдин-Вида и Кристина Георгиева, треньор в клуба.