Konkurent
Инекс

Крими

Джип падна в река, шофьорът загина, семейство се спаси по чудо (СНИМКИ)

2019-06-05 09:40 4104 0

Джип падна в река, шофьорът загина, семейство се спаси по чудо (СНИМКИ)
Джип падна в река, шофьорът загина, семейство се спаси по чудо (СНИМКИ) Джип падна в река, шофьорът загина, семейство се спаси по чудо (СНИМКИ) Джип падна в река, шофьорът загина, семейство се спаси по чудо (СНИМКИ) Джип падна в река, шофьорът загина, семейство се спаси по чудо (СНИМКИ) Джип падна в река, шофьорът загина, семейство се спаси по чудо (СНИМКИ)

73-годишен мъж от Видин е загинал при тежка катастрофа, станала във вторник късно вечерта в монтанското село Доктор Йосифово. Ангел М. бил зад волана на автомобила, колата преминавала през път в ремонт и скочила от новостроящия се мост. В колата било семейството на Ангел – син, снаха и внучка – тримата емигранти в САЩ. 9-годишното момиченце, което за щастие е пострадало леко, е американски гражданин. 47-годишният Пламен А. е с комоцио, съпругата му Надя Д. е със счупени шийни прешлени. Тримата са транспортирани в монтанската болница. Според криминалисти най-вероятно възрастният мъж се е удавил. Разследването до момента показва, че тримата оцелели са успели да се освободят от коланите и да излязат от реката. Ангел обаче бил с тежка травма на ръката, не успял да откопчае колана и загинал.
По данни на пътното управление пътят в ремонт е затворен за движение и има указателни знаци за обходен маршрут. Шофьорът обаче не се е съобразил с тях и е опитал да премине през строителната площадка. Мостът е без парапети, Ангел дори не го е видял и е скочил с джипа в реката, разказват местните.
 „От Монтана до моста има най-малко на десет места забранителни знаци. На влизане в селото има знак – „обход“.  Постоянно се нарушават. Никой не се съобразява със знаци, с ограничения и с каквото и да е. Ето - резултатът е под моста.“,гневи се местният кмет Огнян Митов.
Преди дни колоездач скочи от същия мост, но за щастие оцеля.
Полицията продължава да разследва тежкия инцидент. Според хората в селото обаче, макар че пътят е затворен за коли, задължително е мостът да бъде обезопасен по някакъв начин.
Семейството в джипа е родом от Видин. Те са пътували в посока Монтана – Видин. Инцидентът е станал в 21,45 часа.

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Задържани са 6 превозни средства, използвани от системни нарушители за транспортиране на незаконна дървесина
2019-11-13 15:15
325 0
Служители на  Регионална дирекция по горите – Берковица и ТП „Държавно горско стопанство Враца“ задържаха шест превозни средства, транспортиращи незаконна дървесина в горски територии. След…

Три акта за хора, паркирали неправилно
2019-11-13 13:45
342 0
         Съвместна проверка на звено „Инспекторат“ и служители на полицията в града установи лица, които са паркирали неправилно превозните си средства на нерегламентираните за това…

Осем години „лишаване от свобода“ за блудство с непълнолетна
2019-11-13 13:15
206 0

Осем години „лишаване от свобода“ при първоначален строг режим – това е наказанието, което наложи Районният съд


Задържаха трима водачи хванати в нарушения
2019-11-13 12:45
206 0
Полицията задържа трима водачи на автомобили във врачанско, засечени в различни нарушения. По данни на областната дирекция на МВР, в сряда, в 10.40 часа в…

актуален брой на вестник Конкурент