България

Скандал! София осъмна с предизборни плакати на... СНИМКИ

  24.05.2019 14:25             
Скандал! София осъмна с предизборни плакати на... СНИМКИ

Тази сутрив в центъра на София са разлепени плакати, на които Радан Кънев, Стефан Тафров и Христо Иванов - Пинокио от „Демократична България“, призовават хората да гласуват за тях. В замяна обещават хомосексуализъм, извращения, трети пол и джендър идеология. Кънев уверява, че евроГейските доходи идвали с евроГейски ред, а проваленият бивш правосъден министър Христо Иванов допълнително се хвали, че не плащал данъци и здравни осигуровки, не плащал членски внос и никога не бил работил, като се издържал само от грантове.

В долната част на плаката е цъфнал перверзника „разследващ журналист“ Христо Гешов, който нашумя с порноклиповете си, на които се показва любител на хомоизпълненията и близането на тоалетни чинии. На отделна снимка Гешов е прегърнал приятеля си Иво Прокопиев, спонсор и идеолог на „Демократична България“.
Надписът на агитматериала гласи: „ТЕ СА НАШ’ТО ЗНАМЕ“, а под снимката на Радан Кънев, по известен в хомо средите като Рада Дълбоката, се мъдри и звучното: „Г..з, ти си наш’то знаме!“, с който девиз политическото отроче на Иван Костов нееднократно е заявявал, че се гордее. Дали с тази „иновативна“ реклама, ако изхожда от „Демократична България“, се облъчват десните гласоподаватели само няколко дни преди изборите или пък се касае за шега, при която авторът й много точно е усетил основните постулати на психодесните, неолиберални и тотално провалени „родни“ политици Кънев, Тафров и Иванов, не е ясно.

Ясно обаче е едно, за психодесните „моралът“ се свежда до близането на тоалетни чинии, отричането на законите на природата с джендър идеологии, разграбването на националното богатство чрез престъпна приватизация, както и до лицемерното приписване на „десни“ идеи, на фона на комунистическия им произход.

Източник и снимки: БЛИЦ