Лайфстайл

Вижте мъжа на бременната Алекс Раева

  23.05.2019 11:56             
Вижте мъжа на бременната Алекс Раева

Ето го мъжа до бременната Алекс Раева! Симпатичен, италиански тип, с малка брадичка и перфектно тяло. Всичко, за което бившата изгора на Слави Трифонов мечтаеше. Двамата се появиха преди дни на откриването на изложбата на художничката Стилияна Узунова в галерия "Нирвана".

"Човекът до мен не иска да е известен в публичното пространство. Смятам, че е негово право да запази анонимност", сподели Раева, която се запозна с красавеца преди повече от година на пътешествие с лодка. "Не знам дали е любов от пръв поглед, но този човек ми въздейства", сподели в интервю пред вестника Алекс Раева. Очаква се красавицата да роди след месец първото си дете. Преди това певицата бе най-близка с шоумена Слави Трифонов, с когото дори стигнаха до брак.

"Два пъти предлагах брак и двата пъти ми отказваха", сподели преди време Дългия, като единия път той визираше Алекс, а другия - психоложката Маги Ангелова. Изненадата на вечерта на изложбата бе присъствието на бившия мъж до Алекс Раева - диджей Дончо. Двамата с новия й не се впечатлиха много един от друг.

източник: hotnews