Спорт

Враца Дрифт Тийм и Силвио Гоцев почнаха сезона с подиум в Чачак

  21.05.2019 12:17             
Враца Дрифт Тийм и Силвио Гоцев почнаха сезона с подиум в Чачак

Пореден успех извън страната записа Враца Дрифт Тийм с топ пилота Силвио Гоцев. Първото участие за сезон 2019 донесе на врачани и първия подиум. Гоцев взе 3-то място на квалификацията и завърши трети на отвореното международно състезание „Day of Champions” което премина в Чачак /Сърбия/. Участваха пилоти от 4 държави -Сърбия, Хърватска, Румъния и България.

„Беше напрегнат уикенд, но успяхме да се качим на подиума, благодарение на моя екип и партньора WinBet. Ще се целим още по-високо в следващия кръг във Валево. Поздравления за Nikola Ilic Darko Grujovic“, сподели Силвио Гоцев.

Миналата година Враца Дрифт Тийм смачка конкуренцията на Сръбския дрифт шампионат, проведен пак в Чачак, припомниха паметливи. Тогава врачанският пилот без проблем  се справи с останалите претенденти и стана първи на квалификациите и втори на подиума. Само след 3 месеца Гоцев се изкачи на най-високо на почетната стълбичка в Пожаревац и тимът се прибра с първо място и купа от състезанието.

От Враца Дрифт Тийм отправиха апел към шофьорите да карат разумно, да спазват правилата за движение, да не предприемат резки маневри и да не използват шосетата  за автомобилни писти. „Рисковото и емоционално шофиране не гарантира по-бързо и кратко пътуване, но застрашава живота и здравето на всички останали, които спазват правилата“ допълниха от екипа.