Спорт

Бивши рефери, делегати и шефове получиха заслужено признание

  20.05.2019 14:51             
 Бивши рефери, делегати и шефове получиха заслужено признание

Популярни съдии, делегати и ръководители на областния футбол във Враца от близкото и далечно минало получиха заслужено призвание. 23-ма доайени се събраха в култовото заведение „Добра среща” по инициатива на триото: Румен Христов, Мариус Павлов и Йордан Тодоров-Джиджи. Ветераните бяха посрещнати с пищна трапеза от домакините и се отдадоха на сладки спомени, когато футболът бе по-истински и стадионите по селата се пълнеха до дупка с фенове.

От името на кмета на община Враца Калин Каменов бяха връчени грамоти на 10 от присъстващите, минали 70-годишна възраст – Георги Каменов, Любен Куновски, Александър Лазаров-Пасчето, Иван Филипов-Акията, Валентин Григоров-Крика, Христо Вълов, Дамян Петков, Иванчо Цветков, Иван Драганов и Владимир Стоянов-Бумбата.

„Това е първата подобна сбирка, смятам че традицията ще продължи. Тези ветерани заслужават поне тази малка признателност за големите им заслуги във футболния живот на областта”, каза за „Конкурент” единият от организаторите на форума Румен Христов.