Лайфстайл

8 неща, които мъжете търсят в жената на мечтите си

  20.05.2019 12:30             
8 неща, които мъжете търсят в жената на мечтите си

"Една силна жена гради собствения си свят. Тя е човек, който е достатъчно мъдър, за да знае, че ще привлече мъжа, с когото с радост ще сподели."

Елън Й. Барие

В този свят има предостатъчно красиви жени. И повярвайте, това не е основният атрибут, който един мъж иска жената до него да притежава.

Какво наистина искат мъжете? Понякога става въпрос за съпруга-трофей, друг път за покорна слугиня. Но истинските мъже винаги търсят тези 8 черти в жените на своите мечти.

Интелигентност

Тя е ключът към сърцето на мъжа. Това е по-възбудително от дълбокото деколте. Всеки уверен в себе си господин иска партньор, който ще може да задоволи интелектуалните му нужди, а не да говори винаги за обувки, рокли и грим. Той иска да обсъждате с него чудесата на живота, на света, да го научите на нови неща и да се учите от него.

Характер

На мъжа му харесва, когато види жена да се смее от сърце, когато помага на слепец да пресече пътя или да играе футбол с децата в калта, без да се притеснява, че ще изцапа роклята си. Вашата истинска природа, способността да намирате общ език с всеки, умението ви да разсмивате околните, да сте себе си, е нещо, което кара мъжът да се влюби. Не е нужно да се преструвате. Просто бъдете жената, която сте, и той ще го оцени.

Увереност

Мъжът обича уверената жена. Жена, която ще бъде равна или дори по-добра от него. Увереността прави една жена да изглежда секси. Животът не е легло от рози, а когато човек търси партньор, той иска до себе си да има човек, който е достатъчно силен, за да бъде с него във времена на нужда.

Уважение

Едно от ключовите неща, които един мъж търси в една жена, е уважението. Ако сте като отворена книга, шансовете ви намаляват драстично да предизвикате интерес у господата. В човешката природа е винаги да сме привлечени от тайнственост. Имайте лично пространство и време само за себе си. Това не само ще ви помогне да растете като индивид, но и ще покаже на мъжа, че не сте лесно достъпна. Това създава силно усещане за уважение в мъжа за вас.

Амбиция

Въпреки че мъжете обичат да се грижат за семействата си, те имат особено влечение към амбициозни жени. С амбициозна жена до себе си, мъжът се вдъхновява да се надскача и има по-голяма увереност за бъдещето. Той е спокоен от факта, че в трудни времена няма да си тръгнете, защото знаете как да се борите.

Привързаност

Страхотно е да имаш взаимност на любовта, но не само жените обичат да им бъде показвана привързаност. Мъжете също оценяват, когато държите ръката им, прегръщате и целувате.

Смирение

Скромната жена е по-привлекателна за мъжа, отколкото ако тя е надута и е сноб. Дори и да знаете, че сте по-добри от останалите, говорете за околните с уважение. Не е нужно да се блъскате в гърдите и тикате в носа на околните своето великолепие. Мъжът за вас ще е наясно с вашата безценност и скромността ви ще го накара да се влюби още повече във вас.

Старание

Мъжът цени жена, която работи здраво. Ако вместо да се отдавате на лукс, работите упорито, това означава, че разбирате стойността и достойнството на труда. За мъжа вие сте повече от глезена кукла. Вие сте човек, от когото той може да взима пример и на когото може да се възхищава.

www.mila.bg