Лайфстайл

Мария Силвестър останала на улицата след развода

  20.05.2019 09:22             
Мария Силвестър останала на улицата след развода

Мария Силвестър разтърси мрежата с признания за развода си със Силвестър Силвестров,пише Lupa.bg. Актрисата сподели във фейсбук снимка, направена преди три години и един болезнено откровен разказ заедно с нея. „Тази снимка е преди три години, тогава живеехме с Давид в апартамента на приятели, които ни го дадоха, докато се съвзема от развод.

Такъв, в който оставаш на улицата и осъзнаваш, че си на 37 и си на нулата и трябва да започнеш отначало. Та, мисълта ми е: докато гледаш някой на екрана или няма значение къде, усмихнат, забавен, елегантен - ти не знаеш каква му е битката. Този пост е за Силата. Каквото и да коства тя. И за жените, които все пак оцеляват, гледат си децата, работят, реват, тръшкат се, готвят, купуват апартамент, кола, изплащат ги, плащат данъци, не спят с мъж за да напреднат в работата, не живеят с такъв, защото “така трябва”, а защото не искат да си меткат травмите на някого, докато не ги осъзнаят и разберат.

Жените, които не искат да мълчат, за да е по-удобно. За всички тези “тръни в гащите” Наздраве с кафето и Дракарис! И не забравяйте - то само с мечтаене не става! Ставайте и Започвайте!”, написа тв водещата (правописът е запазен). 
Под публикацията на Мария морална подкрепа й оказа й "Мис България 2000" Магдалина Вълчанова, която написа: "Респект Мария! Приемам този пост, като личен поздрав. Силата на майката е нещо, което един мъж никога няма да разбере. Бъди благословена и все така напред и нагоре!".