Konkurent
Инекс

Лайфстайл

Холивуд в паника: Анджелина Джоли умира?

2019-05-04 21:50 1058 0

Холивуд в паника: Анджелина Джоли умира?

С всяка година здравето на Анджелина Джоли става все по-крехко. В началото на 2010 година тя се страхуваше най-много да не се разболее от рак, от която починаха някои нейни близки роднини. Сега към генетичната й предразположеност се прибавя и отпадналост и лошо състояние на целия организъм.

За да предотврати разболяването си от рак, през април 2013 година Анжелина оперира и двете си гърди, а през март 2015 тя отстрани и яйчниците си. След тежките операции тя отслабна много и продължава катастрофално да губи килограми.

В момента актрисата тежи едва 40 килограма и изглежда изключително слаба и изтощена. Близки до Анджелина Джоли разкриха, че й предстои дълго и сложно лечение, но не казаха какво точно ще е то. Но вече има предположения, че все пак актрисата не е успяла да се измъкне от семейната предопределеност и все пак се е разболяла от рак. 

Освен това тя страда и от синдрома на Мартин Бел - генетично заболяване, свързано с уврежданетго на Х-хромозомата. Заради него кожата става суха, а мускулите на лицето се втвърдяват и то се превръща в маска. Във връзка с всички тези болести е разбираемо, че тя иска да обезпечи бъдещето на шестте си непълнолетни деца. Състоянието на кинозвездата се оценява приблизително на 240 млн. долара. Няколко години тя беше най-високо платената актриса в Холивуд.

Странното е, че почти цялото наследство на актрисата ще отиде при 17-годишния Мадокс, който Анджелина осинови в Камбоджа през 2002 година. Именно той ще получи продуцентската компания на майка си Jolie Pas, донесла за пет години доход от 116 млн. долара. Близки до семейството твърдят, че голямото наследство е в знак на признателност, тъй като единствено Мадокс подкрепи майка си по време на нейния тежък развод с Брад Пит.

Превод БЛИЦ

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
10 тайни, които разкриват очите Ви
2019-06-27 13:05
144 0
Очите: огледало на душата или прозорец към мозъка? Разширяването и свиването на зениците разкрива колко е трудно да мислим в дадена ситуация, колко развълнувани или…

Сашо Кадиев забрави за представление
2019-06-27 12:10
84 0
„Сашко, мама, къде си?“. Този въпрос е могъщ, този въпрос може да изправи на нокти всеки мъж и да провали цял снимачен ден, узна HotArena.

Луна на ръба на анорексията
2019-06-27 09:30
108 0
Звездата на ретро фолка Луна за пореден път прояви дълбокомислия и заля ефира със словесни бисери, узна HotArena. Блондинката заяви, че за нея храната, мъжете,…

Кобрата финансира модния бизнес на Андреа
2019-06-26 19:30
247 0
Солидна финансова инжекция получила фолк певицата Андреа от своя любим Кубрат Пулев за подпомагане на бизнеса й с дрехи, научи „Галерия“. Жестът на боксьора е…

актуален брой на вестник Конкурент