Свят

Продават за $48 милиона вила, в която са живели Шер и Еди Мърфи (ВИДЕО)

  24.04.2019 10:45             
Продават за $48 милиона вила, в която са живели Шер и Еди Мърфи (ВИДЕО)

Този невероятен имот, който се простира на 14 хектара, собственост на актьора Еди Мърфи, се завръща на пазара с цена от $ 48 милиона.

Преди две години, този имот, който беше много известен, разположен близо до известния каньон в Лос Анджелис, Бенедикт, на няколко минути от Родео Драйв и хотел Бевърли Хилс, беше на разположение за продажба на цена от 85 милиона долара.

Миналото лято цената падна до 68 милиона, а миналата седмица се появи нова оферта, която сега струва 48 милиона долара.

През 70-те години поп звездата Шер притежаваше този имот, който заемаше само четири хектара. Тя живееше във вилата за около десет години, преди да я продаде на Еди Мърфи през 1988 г., на цена от 5,9 млн. долара.

След това комикът продаде имота през 1995 г. на цена от само 4 милиона долара. Скоро след това, собственикът отново е сменен и през 1996 г. е закупен на цена от 6,4 милиона долара от строителния магнат Раул Уотърс.

След това той купил четири съседни парцела, увеличавайки площта му до сегашния му размер от около 14 хектара. Също така, Уолтърс разширил главната вила с шест спални, така че сега тя е с размери над 2000 квадратни метра, и голяма къща за гости с плувен басейн, тенис корт и жилищна част за персонала.

Когато Уолтърс умира през 2009 г., съпругата му продължава да живее в този имот до 2015 г., когато купува най-горния пентхаус в града, където съседи са й Матю Пери, Пол аАбдул и Кенди Спелинг. Оттогава имотът пустее.

Въпреки това, много агенти по недвижими имоти, които искат да продадат имота, твърдят, че той е наистина нещо специално. Общо имотът предлага 11 спални, 17 бани и 3,200 квадратни метра жилищна площ.

Превод: БЛИЦ