Лайфстайл

Шеф Манчев пред развод? Кулинарят си има гадже, с жена му Марина не живеят заедно от няколко месеца

  18.04.2019 09:26             
Шеф Манчев пред развод? Кулинарят си има гадже, с жена му Марина не живеят заедно от няколко месеца

Шеф Манчев и жена му Марина изживяват криза в брака и дори са пред развод, узна HotArena.

Двамата не живеят заедно от няколко месеца и причината е нова жена, по която телевизионният кулинар е хлътнал до уши. Деси Цонева, която е негова близка приятелка, също загатна за това в свое интервю.

През октомври бяхме един месец на кулинарен туризъм с моя приятел шеф Иван Манчев и неговата приятелка. Обикаляхме различни градове с цел да опознаем културата и тяхната кухня“, сподели Деси.

Галерия“ потърси за коментар шеф Манчев, но той не пожела да коментира личния си живот, явно за да не наранява дългогодишната си половинка и двете им деца – Виктория и Христо.

Или и той самият не е наясно как ще продължи новата му връзка. Готвачът не за първи път изневерява на съпругата си.

Преди време той сам си призна, че е имал връзка, докато е бил женен за Марина. „Голяма глупост направих тогава. Хлътнах, без дори да разбера как се случи. Рядко може да ме впечатли жена, но когато в нея визията, характерът и умът се припокриват, тогава става опасно. Да, поддадох се, изживях красиви мигове, но дойде моментът, в който трябваше да избирам между нея и семейството. И знам с цялото си същество, че направих правилния избор“, довери тогава кулинарят.

С Марина са заедно от 18 години. Запознават се в тогавашния Японски хотел, където той е главен готвач, а тя работи в администрацията. Любовта им пламва и след година се женят. Той винаги е казвал, че толкова дълъг брак се поддържа с много компромиси и от двете страни.

hotarena