Събития

Петокласничка от ППМГ – Враца ще представи училището на национално състезание по английски език

  25.03.2019 14:14             
Петокласничка от ППМГ – Враца ще представи училището на национално състезание по английски език

Анна Мария Иванчовска се класира за участие в националния кръг на състезание за спелуване на английски език Spelling bee, който се проеведе в гр. Монтана. В регионалния кръг на състезанието представителите на профилараната природо-математическа гимазия - Борислав Петров (VII клас) и Анна-Мария Иванчовска (V клас) достойно представиха училището сред общо 54 участници.

Заедно с организатора на училищното състезание г-жа Калина Николова – старши учител по английски език, Анна Мария бе наградена с участие в летен езиков лагер, който ще се проведе в гр. Банско. По време на дейностите участниците ще общуват на английски език, ще се включват в игри и занимания по интереси и ще разглеждат различни географски обекти. В лагерните дни учениците ще се запознаят с млади американски доброволци, от които ще научат интересни факти за тяханата страна и традиции.

Ръководството на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца поздравява отличената ученичка за високия резултат и  пожелава успех на националния кръг през април!