Лайфстайл

Сватбата на Софка като бебешко парти(Снимки)

  25.03.2019 10:55             
Сватбата на Софка като бебешко парти(Снимки)

Софи Маринова и Гринго вдигнаха обещаната грандиозна сватба, след като през февруари подписаха гражданския си брак на скромна церемония в центъра на София. Този път гостите бяха многобройни, а купонът бе решен в синьо и бяло и малко напомняше на бебешко парти.

Част от гостите взеха украсата за ясен знак, че двамата младоженци ще работят активно за общ наследник, при това момче. Софи вече има едно момче-Лоренцо, който за празника се бе барнал в бял костюм.

Майка му бе в рокля на София Борисова в бяло със сини апликации, а в тон с нея бе и смокингът на Гринго със сини ревери. Кумата Преслава не изневери на стила си и се появи в секси черна рокля и на обувки с висок ток.

Както подобава на истинско огън момиче обаче, колежката им Камелия изневери на основните цветове и се появи в червен костюм с панталон и огромен букет.

Още в началото на година Софи обяви, че ще заедно с мъжа си и кумовете ще пусне бели гълъби в небето като знак на своето щастие и изпълни обещанието си. Четиримата пристигнаха на тържеството с огромна лимузина, а преди това Софи се отдаде на професионалните грижи на гримьорите Мис Бони и Джулия Ангелова.

Церемонията спази всички ритуали и започна с взимането на булката от дома й под съпровода на цигански оркестър и буйно хоро. Не липсваше захранката с пита и глътката вино, направено от бащата на булката Марин. Преслава първа се провикна: „Горчиво” под съпровода на музика от операта „Травиата” на Верди. Майката на булката Мария със сълзи на си пожела внуче, но поиска момиченце.

hotnews.bg