Konkurent
Инекс

Свят

Проституция и наркотици! Групов чат провокира един от най-големите скандали в историята на развлекателния бизнес (СНИМКИ)

2019-03-25 14:20 758 0

Проституция и наркотици! Групов чат провокира един от най-големите скандали в историята на развлекателния бизнес (СНИМКИ)
Проституция и наркотици! Групов чат провокира един от най-големите скандали в историята на развлекателния бизнес (СНИМКИ) Проституция и наркотици! Групов чат провокира един от най-големите скандали в историята на развлекателния бизнес (СНИМКИ) Проституция и наркотици! Групов чат провокира един от най-големите скандали в историята на развлекателния бизнес (СНИМКИ)

 Най-големият скандал в историята на южнокорейския развлекателен бизнес влачи към дъното известни лица. Целият скандал разтърси няколко музикални компании, продуцирали различни звезди. В рамките на разрастващия се скандал Burning Sun те са обвинени в различни престъпления. Става въпрос за случай, засягащ нощния клуб Burning Sun, в който са се разигравали различни нелегални дейности, включително проституция и търговия с наркотици. Според разкритията там са били закарвани и държани под ключ сексуални робини от Тайланд. Целият скандал се разшумя, след като в ръцете на полицията попадна групов чат от корейската апликация KakaoTalk. Разговорът в него се води от различни знаменитости, сред които и Seungri - член на една от най-популярните корейски групи с фенове по целия свят. От скандалния чат става ясно, че е осигурявал на различни клиенти ескортни услуги. Част от чата е публикувана в южнокорейските медии. Seungri публикува там информация за годините, работата и особеностите на различните жени и ги дава на мъже да си изберат.

Seungri:

„Номер 1 не говори много, обича парите. Не беше особено привлекателна, докато пихме заедно. Независимо от това става."

"Номер 3... изглежда прекрасно и е весела. Беше много забавна и чаровна, докато пихме заедно навън. Единственият й недостатък е, че не следи за реда, когато е пияна."

Seungri: „Мисля си, обаче, че номер 3 е супер, защото е весела и забавна!"

Клиент A: „Какво ще кажеш за номер 2, 4 и 5? Мислиш ли, че можем да се видим с 2, 4 и 5 без 1? Трябва ни някой забавен като 3.

Seungri: „5 също става."

Компанията Společnost YG Entertainment, която продуцира в миналото певеца и артиста Seungri, преживява през последните дни спад в акциите над 25%. Инвеститорите на YG дори искат да подадат жалба на CEO компанията Yang Hyun Suka. Засега искат компенсация на загубите си от срива на акциите и оттеглят инвестициите си от компанията. Става въпрос за огромна сума и не е ясно дали YG ще се съвземе от това. Сред замесените в скандала е и певецът Jung Joon Young, известен като JJY. Той е обвинен в това, че в стаите за чат пред най-малко 10 различни потребители споделял нелегално заснети видеа. По-късно певецът признал всичко. "Снимах жени без тяхното съгласие и ги споделях в стаите за таен чат, както и в социалните мрежи. Когато правех това, не чувствах по никакъв начин вина", твърди той. Сред обвинените звезди е и членът на групата FT Island Choi Jong Hoon. Покрай скандала той също е решен да напусне развлекателния бранш. Има данни, че е предлагал подкуп на разследващите, за да изтеглят името му от случая.

Превод БЛИЦ

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Тайландските момчета отбелязаха година от премеждието си в пещерата (Снимки)
2019-06-24 21:20
74 0
Дванайсетимата млади тайландски футболисти и техният треньор, които привлякоха вниманието на света миналата година, след като бяха блокирани в наводнена пещера за повече от две…

Проучване: Всяко следващо лято ще бъде още по-горещо заради климатичните промени
2019-06-24 20:20
104 0
На различни места по света всяко следващо лято ще бъде още по-горещо от предното и ще бие предишни температурни рекорди. Причината са климатичните промени, сочи…

Масов бой между родители и абитуриенти по време на бал
2019-06-24 18:50
576 0
Масово сбиване се случи по време на абитуриентски бал в украински ресторант, намиращ се недалеч от град Таврийск. В цялата история нямаше да има нищо…

Взрив избухна в склад на военна база (ВИДЕО)
2019-06-24 17:20
174 0
Взрив избухна днес в склад с боеприпаси във военна база в казастанския град Арис, последван от пожар и нови експлозии, предаде ТАСС. Според говорител на…

актуален брой на вестник Конкурент