Свят

Бесен шофьор на джип засече и изскочи да се бие, но му се случи случка (ВИДЕО 18+)

  20.03.2019 14:56             
Бесен шофьор на джип засече и изскочи да се бие, но му се случи случка (ВИДЕО 18+)

Конфликт заради паркиране в двора на жилищна сграда в руския град Воронеж се превърна в преследване и меле между двама шофьори, единият от които използва палка, съобщават световните издания. Инцидентът е запечатан от камерите за видеонаблюдение.

Съдейки по ударите, причината за сблъсъка се е превърнал блокиран път за автомобилите в двора на жилищна сграда. Шофьорът на "Нива" първоначално отправя словесни изблици срещу водача на другия автомобил като се опитва да ускори отпътуването на колата, която му препречва пътя.

След оттеглянето на леката кола, бесният шофьор на джипа бързо настига противника си, засича го, след което излиза да накаже противника си. Само че другият мъж излиза от салона с палка в ръцете си и веднага я пуска в ход.

Шофьорът на Нивата е ударен силно няколко пъти по главата и тялото, след което са разделени от очевидци. В един момент палката попада в ръцете на набития, но той не успява да я използва. В крайна сметка мъжете се качват в колите си и напускат мястото. /auto.blitz.bg