Konkurent
Инекс

Лайфстайл

Азис чукна 41 с нов кючек

2019-03-19 19:30 432 0

Азис чукна 41 с нов кючек

Азис чукна 41 години на 7 март щастлив и доволен от успеха на новия си кючек „Жено, бягай” и семейния си проект, в който майка му Гергина и сестрите й Стефка и Малина показват на ясновидските си способности, научи HotArena.

Кралят на фолка подпомага трите сестри, както се казва и фейсбук страницата им, като се включва на живо заедно с тях в социалната мрежа. Във видеата почитателите имат възможност да се допитват до трите сестри. От своя страна Азис привлича хиляди зрители в интернет с атрактивното си присъствие. Кралят на чалгата пее новия си кючек „Жено, бягай”, изявява се като медиатор на дискусията, като междувременно не забравя да напомня на почитателите да харесат страницата на майка му и лелите му и да им се обаждат, писа „Уикенд“.

Дали ясновидските услуги са платени не е ясно, тъй като не се уточнява нито във фейсбук страницата, нито във видеата, в които трите жени гледат на карти на живо. 

 
„Това са трите дъщери на баба Станка от Костинброд. Те са наследили нейната дарба и помагат на хората, предсказвайки бъдещето”, пише в страницата на Гергина, Стефка и Малина, а от предаването „Ничия земя”, в което бяха представени на зрителите на Нова тв, става ясно, че леят куршуми и развалят магии. Леля Стефка давала вяра, майката на Азис – Гергина, давала надежда, а леля Малинка – любов.  


Във видеата, в които трите сестри проявяват ясновидските си способности, а Азис е конферансие, а после и водещ, и певец, почитатели искаха съвет за трудни моменти и питаха за важни житейски събитие. Все пак не липсваха и забавни моменти. Момче на 21 години, което живее в Лондон, попита дали ще успее да стане фолк певец, а господин, който не бе уточнил възраст и местожителство, дали ще си купи къща с мъжа си. „Имаш мъж, така ли да го разбирам?  Странно, не бих предположил, но както и да е”, коментира Азис с широка усмивка. Кралят на фолка усърдно се е заел с подкрепата на трите дами, макар че едва ли им е силно необходима. Фейсбук страницата им вече има 6700 харесвания, а въпросите към тях не спират.  


Азис се радва на успех и на семейния проект, и на новата си песен „Жено, бягай”. „Това не е един от моите сериозни проекти, които те карат да се замислиш и носят послание.Това е парче,което носи настроение и те подсеща за питие,приятели и танци. Благодаря на моя оркестър „Азис Груп” за щурите моменти”, коментира певецът. 

хотарена

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Нора Недкова яхна моторница
2019-06-24 19:30
101 0
От няколко дни Нора Недкова е по родното Черноморие и търси начини да се забавлява, видя HotArena. Бившата брадърка реши да пришпори вълните край Созопол.…

Кои са най-големите сексуални спирачки за зодиите
2019-06-24 16:20
209 0
Има неща, които ни възбуждат, и неща, които ни кара да забравим за сексуалните си мераци на мига. За съжаление хората рядко признават какво не ги…

Деси Слава сдобри мъжа и сина си
2019-06-24 14:40
256 0
Семейна идилия царува в дома на Деси Слава. Фолк дивата най-после успя да помири съпруга си Благой Найденов и големия си син Майки. Младежът не…

Джени Суши: Кубрат излъга и преувеличи
2019-06-24 12:10
342 0
Американската журналистка Джени "Суши" Равало не е завела гражданско дело срещу Кубрат Пулев, обяви самата тя за "България Днес". Кобрата допусна грешка след своя мач…

актуален брой на вестник Конкурент