Konkurent
ТДМ

Лайфстайл

Азис чукна 41 с нов кючек

2019-03-19 19:30 400 0

Азис чукна 41 с нов кючек

Азис чукна 41 години на 7 март щастлив и доволен от успеха на новия си кючек „Жено, бягай” и семейния си проект, в който майка му Гергина и сестрите й Стефка и Малина показват на ясновидските си способности, научи HotArena.

Кралят на фолка подпомага трите сестри, както се казва и фейсбук страницата им, като се включва на живо заедно с тях в социалната мрежа. Във видеата почитателите имат възможност да се допитват до трите сестри. От своя страна Азис привлича хиляди зрители в интернет с атрактивното си присъствие. Кралят на чалгата пее новия си кючек „Жено, бягай”, изявява се като медиатор на дискусията, като междувременно не забравя да напомня на почитателите да харесат страницата на майка му и лелите му и да им се обаждат, писа „Уикенд“.

Дали ясновидските услуги са платени не е ясно, тъй като не се уточнява нито във фейсбук страницата, нито във видеата, в които трите жени гледат на карти на живо. 

 
„Това са трите дъщери на баба Станка от Костинброд. Те са наследили нейната дарба и помагат на хората, предсказвайки бъдещето”, пише в страницата на Гергина, Стефка и Малина, а от предаването „Ничия земя”, в което бяха представени на зрителите на Нова тв, става ясно, че леят куршуми и развалят магии. Леля Стефка давала вяра, майката на Азис – Гергина, давала надежда, а леля Малинка – любов.  


Във видеата, в които трите сестри проявяват ясновидските си способности, а Азис е конферансие, а после и водещ, и певец, почитатели искаха съвет за трудни моменти и питаха за важни житейски събитие. Все пак не липсваха и забавни моменти. Момче на 21 години, което живее в Лондон, попита дали ще успее да стане фолк певец, а господин, който не бе уточнил възраст и местожителство, дали ще си купи къща с мъжа си. „Имаш мъж, така ли да го разбирам?  Странно, не бих предположил, но както и да е”, коментира Азис с широка усмивка. Кралят на фолка усърдно се е заел с подкрепата на трите дами, макар че едва ли им е силно необходима. Фейсбук страницата им вече има 6700 харесвания, а въпросите към тях не спират.  


Азис се радва на успех и на семейния проект, и на новата си песен „Жено, бягай”. „Това не е един от моите сериозни проекти, които те карат да се замислиш и носят послание.Това е парче,което носи настроение и те подсеща за питие,приятели и танци. Благодаря на моя оркестър „Азис Груп” за щурите моменти”, коментира певецът. 

хотарена

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Певицата Цвети Радойчева: Спасих приятелка от насилник
2019-04-21 19:30
13 0
Цвети Радойчева е популярна българска певица. Зад гърба си има редица хитове и вярна публика. А псоледната й песен "Изчезни" е посветена на жените, които…

Бързи трикове за премахване на мазни петна от дрехите
2019-04-21 16:20
57 0
На всеки се е случвало да нацапа дрехата си или мебел с мазен сос или храна и да не разполага с подходящ препарат за почистване.…

Джулиана Гани изпоти Мрежата с гола СНИМКА
2019-04-21 14:40
144 0
Джулиана Гани е царица на првокацията и това личи по многобройните й снимки в социалните мрежи. С последния си фотос отново успя да привлече вниманието…

Алекс Петканова ляга под ножа (Вижте защо)
2019-04-21 12:10
261 0
Моделката Алекс Петканова е решила да се подложи на криолиполиза, научи „Галерия“. Съпругата на Даниел Петканов била убедена, че коремът й няма да се прибере,…

актуален брой на вестник Конкурент