Лайфстайл

Андреа пак ядосва Кобрата

  18.03.2019 14:19             
Андреа пак ядосва Кобрата

Попфолк певицата Андреа отново пренебрегна съвета на приятеля си Кубрат Пулев да престане да се разголва толкова пред обектива. В последната си изява в “Инстаграм” русокосата сексбомба отново е заложила на провокативна визия, правейки се на “зайче”. Снимката акцентира върху огромния бюст на изпълнителката, която позира по черно дантелено бельо. Въпреки че преобладават положителните коментари на феновете й, Кобрата едва ли ще остане доволен от гледката.

Звездата ни в тежка категория на професионалния бокс многократно е повтарял, че поведението на Андреа не му харесва. “Карали сме се, ултиматуми съм поставял, какво ли не. Не съм ОК с тези снимки, но… Някой път ще ми кипне и ще стане страшно. Аз съм зодия телец и съм много търпелив, но когато премине една граница, един момент, когато мине, става страшно и тя трябва да внимава да не минава тази граница.

Това не е необходимо, тя е певица, много талантлива. Прави много международни проекти, има много фенове и това не е случайно. Тя е много истински, хубав човек. Има неща, с които да се похвали, а не да прави просто голи снимки, евтини снимки”, заяви преди няколко месеца той.

източник: хотнюз