Konkurent
ТДМ

Свят

Целият свят е шокиран от тази бременна жена

2019-03-19 06:50 401 0

Целият свят е шокиран от тази бременна жена

По света се случват много странни истории и ви оставят понякога в почуда. Например, всички знаем, че появата на дете е истинско чудо, а много хора остават само с тази мечта да си имат свое. Все още обаче има голям брой хора, които имат предпочитания за пола на детето си – дали то ще е момче или момиче, а това от своя страна в някои случаи води до истинска лична трагедия.

Сега ще ви разкажем една покъртителна история за една дама, която научи, че е бременна, а след това последва нещо шокиращо. Приятелят й се обърна към потребителите в интернет за помощ, защото вече се чувства безсилен и е в безизходица.

Когато двамата се запознали и по времето, в което излизали, приятелката му често споделяла, че иска да има момиченце и даже се шегувала, като казва, че, ако е бременна с момче, директно ще направи аборт. Дори и след сватбата им мъжът не придавал особено внимание на думите на половинката си, мислейки, че когато часът настъпи, жената със сигурност ще промени отношението си.

Е, времето дойде – приятелката му забременяла. В 20-та седмица двойката отишла при гинеколога, за да се направи ултразвук и се оказало, че детето им ще е момче. Когато чула новината обаче, младата дама избухнала гневно и се разкрещяла, че не иска да гледа такова изчадие.

„Тогава осъзнах, че всичките ни разговори през годините за това не са били шега. Надявах се, че всичко е от хормоните, но нещата не се нормализираха и на следващия ден“, признава Реддитор.

Естествено, напрежението в семейството започнало да расте, а младият мъж продължил да намира поведението на съпругата си за странно. Момичето не желало да говори за деца и всеки път, щом подемал темата, че ще си имат момченце, приятелката му просто започвала да плаче. Понякога дори си позволявала да го обижда и пъти от дома им.

Много хора в интернет се обединиха в подкрепа на мъжа. Доста потребите на социалните мрежи изказаха различни хипотези за поведението на приятелката му. Според хората това да имаш бебе е истинска благословия и е грях да се разстроиш, защото не е от пола, който ти се иска.

Двама души решиха да дадат съвети на мъжът, който се чувства в безизходица.

 

Една анонимна дама изказва мнението, че приятелката на Реддитор минава през пренателна депресия. Тя го съветва постоянно да помага на жена си и да я подкрепя максимално. Според нея проблемът е в това, че тя се чувства стресирана, защото осъзнава, че губи контрол над тялото си и с нея може да се случват неща, които наистина няма как да контролира. Тя е на мнението, че трябва да направят всичко възможно да задържат детето, а след раждането, когато тя отслабне и животът й отново е в ритъм, психическото й състояние ще се нормализира.

 

Друг потребител в мрежата споделя, че е минал през подобна ситуация и най-добрият вариант е съпрузите да говорят един с друг.

„Тя просто си мисли, че отглеждането на момче е много трудно, докато момичетата са по-спокойни и лесни за гледане. Това обаче не е така, децата са си деца, без значение от пола“, споделя Реддитор.

jenata.blitz.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Уловиха НЛО със смартфон (ВИДЕО)
2019-04-21 18:50
68 0
Кълбовиден неидентифициран летящ обект се появи над американския град Стивънвил, щата Тексас, съобщава Esoreiter.ru, цитиран от "Флагман". Местни жители видели бялото кълбо в облаците и…

Жена си отмъсти на своя изнасилвач без съд и присъда
2019-04-21 17:20
128 0
Жителка на град Ядрин от република Чувашия в Русия ще бъде изправен пред съд за убийството на своя изнасилвач, съобщава следственото управление в региона. Според…

Близнаци заснети как се бият в утробата на майка си (ВИДЕО)
2019-04-21 15:50
152 0
В една от родилните болници на китайския град  Инчуан лекарите се сдобиха с необичайно видео, като извършиха ултразвуково изследване на дъщерите-близнаци на бъдещата майка. Странните…

Европол: Сигурността на Европа е застрашена от 4 мафии
2019-04-21 14:20
113 0
Все повече прилагащите насилие организирани престъпни групи представляват най-голямата заплаха за европейската сигурност, изпреварвайки тероризма и миграцията. Това заявиха висши полицаи от целия континент. Италианските…

актуален брой на вестник Конкурент