Konkurent
Инекс

Свят

Целият свят е шокиран от тази бременна жена

2019-03-19 06:50 429 0

Целият свят е шокиран от тази бременна жена

По света се случват много странни истории и ви оставят понякога в почуда. Например, всички знаем, че появата на дете е истинско чудо, а много хора остават само с тази мечта да си имат свое. Все още обаче има голям брой хора, които имат предпочитания за пола на детето си – дали то ще е момче или момиче, а това от своя страна в някои случаи води до истинска лична трагедия.

Сега ще ви разкажем една покъртителна история за една дама, която научи, че е бременна, а след това последва нещо шокиращо. Приятелят й се обърна към потребителите в интернет за помощ, защото вече се чувства безсилен и е в безизходица.

Когато двамата се запознали и по времето, в което излизали, приятелката му често споделяла, че иска да има момиченце и даже се шегувала, като казва, че, ако е бременна с момче, директно ще направи аборт. Дори и след сватбата им мъжът не придавал особено внимание на думите на половинката си, мислейки, че когато часът настъпи, жената със сигурност ще промени отношението си.

Е, времето дойде – приятелката му забременяла. В 20-та седмица двойката отишла при гинеколога, за да се направи ултразвук и се оказало, че детето им ще е момче. Когато чула новината обаче, младата дама избухнала гневно и се разкрещяла, че не иска да гледа такова изчадие.

„Тогава осъзнах, че всичките ни разговори през годините за това не са били шега. Надявах се, че всичко е от хормоните, но нещата не се нормализираха и на следващия ден“, признава Реддитор.

Естествено, напрежението в семейството започнало да расте, а младият мъж продължил да намира поведението на съпругата си за странно. Момичето не желало да говори за деца и всеки път, щом подемал темата, че ще си имат момченце, приятелката му просто започвала да плаче. Понякога дори си позволявала да го обижда и пъти от дома им.

Много хора в интернет се обединиха в подкрепа на мъжа. Доста потребите на социалните мрежи изказаха различни хипотези за поведението на приятелката му. Според хората това да имаш бебе е истинска благословия и е грях да се разстроиш, защото не е от пола, който ти се иска.

Двама души решиха да дадат съвети на мъжът, който се чувства в безизходица.

 

Една анонимна дама изказва мнението, че приятелката на Реддитор минава през пренателна депресия. Тя го съветва постоянно да помага на жена си и да я подкрепя максимално. Според нея проблемът е в това, че тя се чувства стресирана, защото осъзнава, че губи контрол над тялото си и с нея може да се случват неща, които наистина няма как да контролира. Тя е на мнението, че трябва да направят всичко възможно да задържат детето, а след раждането, когато тя отслабне и животът й отново е в ритъм, психическото й състояние ще се нормализира.

 

Друг потребител в мрежата споделя, че е минал през подобна ситуация и най-добрият вариант е съпрузите да говорят един с друг.

„Тя просто си мисли, че отглеждането на момче е много трудно, докато момичетата са по-спокойни и лесни за гледане. Това обаче не е така, децата са си деца, без значение от пола“, споделя Реддитор.

jenata.blitz.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Тайландските момчета отбелязаха година от премеждието си в пещерата (Снимки)
2019-06-24 21:20
74 0
Дванайсетимата млади тайландски футболисти и техният треньор, които привлякоха вниманието на света миналата година, след като бяха блокирани в наводнена пещера за повече от две…

Проучване: Всяко следващо лято ще бъде още по-горещо заради климатичните промени
2019-06-24 20:20
104 0
На различни места по света всяко следващо лято ще бъде още по-горещо от предното и ще бие предишни температурни рекорди. Причината са климатичните промени, сочи…

Масов бой между родители и абитуриенти по време на бал
2019-06-24 18:50
576 0
Масово сбиване се случи по време на абитуриентски бал в украински ресторант, намиращ се недалеч от град Таврийск. В цялата история нямаше да има нищо…

Взрив избухна в склад на военна база (ВИДЕО)
2019-06-24 17:20
175 0
Взрив избухна днес в склад с боеприпаси във военна база в казастанския град Арис, последван от пожар и нови експлозии, предаде ТАСС. Според говорител на…

актуален брой на вестник Конкурент