Спорт

Иво Марков закрива редовния сезон в Бистрица

  15.03.2019 19:55             
Иво Марков закрива редовния сезон в Бистрица

Иво Марков закрива редовния сезон във футболния елит с наряд на стадиона в Бистрица. Председателят на областния съвет на БФС във Видин ще влезе в ролята на делегат по време на срещата Витоша – Локомотив /Пловдив/ от 26-ия кръг в Първа лига. Неделният двубой между „тигрите” и „смърфовете” започва в 12.30 ч. За главен съдия е определен Георги Кабаков. Негови асистенти ще са Мартин Маргаритов и Диян Вълков. С наряд за четвърти рефер е Никола Попов. Евгени Геров пък ще наблюдава действията на бригадата.
Витоша спечели 1 от предходните си 7 мача в първенството. Като домакин „бистришките тигри” победиха в 3 от последните 7 двубоя. Те не се разписаха в 12 срещи през сезона. Не са реализирали в 3 от предходните 5 мача. Тимът запази общо 6 пъти вратата си без гол. Направи го 2 пъти в последните 7 кръга.
Локо /Пд/ има 3 победи в предходните 12 кръга. „Смърфовете” не познават успеха навън в 7 поредни двубоя. Те имат общо 3 победи като гости през сезона. „Черно-белите” не се разписаха в 2 от последните 6 мача в Първа лига. Тимът от Пловдив има само една „суха” мрежа в предходните си 15 срещи и общо 7 през сезона.