Спорт

Анжелов е на линия за Ел Класико, намалиха наказанието му с 1 мач

  15.03.2019 16:32             
Анжелов е на линия за Ел Класико, намалиха наказанието му с 1 мач

Емилиян Тодоров-Ембата ще ръководи дербито на двата отбора от село Николово – Пъстрина 2012 и Вихър утре. Мачът от 13-ия кръг на четвърта монтанска футболна дивизия е от 15 часа на стадиона на завод “Прециз”. Тодор Валериев и Боби Петков са помощници, а делегат на ОС на БФС в Монтана ще е Ивайло Илиев.

След подадена молба футболната централа в Монтана опрости по един мач наказание на двама играчи на Пъстрина. Централният нападател Цветелин Анжелов и централният защитник Денислав Петров ще бъдат на разположение за Ел Класико. Заради наказание на Пъстрина двубоят ще е на неутрален терен. През седмицата Вихър картотекира атакуващият полузащитник Боби Симеонов, който за последно игра в Гърция. Срещата през есента между двата тима завърши 2:2.

Утре от 15 часа играят Расово и Вършец, а мача Пъстренец /Долно Белотинци/ и Син Стрел /Крапчене/ е в 12 часа на обяд. В неделя от 15 часа са мачовете: Ботев 1930 /Кобиляк/ - Бойчиновци и Шурданица /Георги Дамяново/ - Озирово /Долно Озирово/. В този кръг Миньор Кипровец /Чипровци/ почива.

Във временното класиране с по 29 точки са Бойчиновци и Вихър /Николово/. На трета позиция е Вършец 2012 с 27.