Konkurent
ТДМ

Крими

Тежка катастрофа едва не отне човешки живот край Враца (СНИМКИ)

2019-03-11 10:50 4588 0

Тежка катастрофа едва не отне човешки живот край Враца (СНИМКИ)
Тежка катастрофа едва не отне човешки живот край Враца (СНИМКИ) Тежка катастрофа едва не отне човешки живот край Враца (СНИМКИ) Тежка катастрофа едва не отне човешки живот край Враца (СНИМКИ) Тежка катастрофа едва не отне човешки живот край Враца (СНИМКИ) Тежка катастрофа едва не отне човешки живот край Враца (СНИМКИ)

Тежка катастрофа едва не отне човешки живот край Враца. Инцидентът е станал  около 10 часа днес на обхода на Враца, при отбивката за Криводол, видя първи репортер на „Конкурент“. 

При зловещия инцидент са се сблъскали лек автомобил "Опел" с врачански номера и фирмен микробус на дружество, което произвежда известна марка вафли.

Според непотвърдена от полицията информация до удара се е стигнало, след като водачът на колата, пътуваща от Враца към Криводол, е отнел предимството на движещия се по пътя с предимство микробус.

Последвал зловещ удар, след който „Опел“-ът отхвъчал на 15-ина метра и се приземил в крайпътната канавка. Бусът пък е отсякъл пътните знаци на „островчето“.

При удара са ранени двамата шофьори – водачът на буса е прегледан на скенер и сниман на рентген, докато травмите на колегата му не са толкова сериозни, че да се налага допълнителна медицинска интервенция.

Двете возила са на места, които не затрудняват трафика, като бусът е на около 200 метра от инцидента. „Опел“-ът засега няма да бъде преместван, докато разследващите не си свършат работата.

Шефът на „Пътна полиция“ Янко Харалампиев посети мястото на инцидента и след като се убеди, че подчинените му са обезопасили района срещу друго ПТП, си тръгна.

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Потвърдиха новина на konkurent.bg
2019-03-20 12:15
6 0
Изясняват се причините за пожара в частна фирма за обработка на месни продукти, за който konkurent.bg информира във вторник. В бюлетина си днес от областната…

Задържаха врачанин, намерили дрога в дома му при спецоперация
2019-03-20 11:55
139 0
Задържаха 28-годишен врачанин, след като открили в жилището му канабис.  За времето от 17.30 ч. на 19март до полунощ, на територията на РУ - Враца…

63-годишна „помогна на полицията“ с 6 200 лева
2019-03-20 11:30
60 0
Жена от Монтана попадна в капана на ало измамници, като преди това била обработвана да помогне на полицията в два поредни дни, информираха от областната…

Вой на линейка огласи центъра на Враца (СНИМКИ)
2019-03-20 10:50
1159 0
Спешния екип от Център за спешна медицинска помощ - Враца бе повикан да спасява възрастна жена в…

актуален брой на вестник Конкурент