Konkurent
ТДМ

Крими

Тежка катастрофа едва не отне човешки живот край Враца (СНИМКИ)

2019-03-11 10:50 5057 0

Тежка катастрофа едва не отне човешки живот край Враца (СНИМКИ)
Тежка катастрофа едва не отне човешки живот край Враца (СНИМКИ) Тежка катастрофа едва не отне човешки живот край Враца (СНИМКИ) Тежка катастрофа едва не отне човешки живот край Враца (СНИМКИ) Тежка катастрофа едва не отне човешки живот край Враца (СНИМКИ) Тежка катастрофа едва не отне човешки живот край Враца (СНИМКИ)

Тежка катастрофа едва не отне човешки живот край Враца. Инцидентът е станал  около 10 часа днес на обхода на Враца, при отбивката за Криводол, видя първи репортер на „Конкурент“. 

При зловещия инцидент са се сблъскали лек автомобил "Опел" с врачански номера и фирмен микробус на дружество, което произвежда известна марка вафли.

Според непотвърдена от полицията информация до удара се е стигнало, след като водачът на колата, пътуваща от Враца към Криводол, е отнел предимството на движещия се по пътя с предимство микробус.

Последвал зловещ удар, след който „Опел“-ът отхвъчал на 15-ина метра и се приземил в крайпътната канавка. Бусът пък е отсякъл пътните знаци на „островчето“.

При удара са ранени двамата шофьори – водачът на буса е прегледан на скенер и сниман на рентген, докато травмите на колегата му не са толкова сериозни, че да се налага допълнителна медицинска интервенция.

Двете возила са на места, които не затрудняват трафика, като бусът е на около 200 метра от инцидента. „Опел“-ът засега няма да бъде преместван, докато разследващите не си свършат работата.

Шефът на „Пътна полиция“ Янко Харалампиев посети мястото на инцидента и след като се убеди, че подчинените му са обезопасили района срещу друго ПТП, си тръгна.

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
„Точат“ ни сметките с вируси по е-пощата
2019-05-23 06:00
118 0
Измамниците в интернет стават все по-изобратателни и вече не само ни пускат вируси на електронните пощи, но и опитват да източат данните ни. Ако получите…

Спипаха двама, сгъвали си тютюн без акциз
2019-05-22 14:15
173 0
След получена информация, във вторник полицията е извършила проверка на 38-годишен монтански жител. Установено е, че мъжът притежава полиетиленов плик, съдържащ 500 грама насипен нарязан…

Неправосбосен юркал кола без табели
2019-05-22 13:45
221 0
Нагъл водач отнесе два акта след като бил засечен от полицията с две нарушения. На 21 май, около 11 часа на път II-3 в землището…

Колоездач пострада при катастрофа (СНИМКИ)
2019-05-22 13:30
323 0
Колоездач на около 50 години пострада при пътнотранспортно произшествие в град Видин. Инцидентът е възникнал в близост до пешеходната пътека на улица "Райна Княгиня", която…

актуален брой на вестник Конкурент