Konkurent
Инекс

Лайфстайл

9 неочевидни признака, че сте секс богиня

2019-03-18 16:20 550 0

9 неочевидни признака, че сте секс богиня

1. Вие сте любознателна и отворена към света

Ако човек е отворен и общува със света с ентусиазъм, стреми се да го опознава чрез нови запознанства, общуване, взаимодействие, значи той не се страхува от своята природа и потребности, включително и от сексуални.

Когато не се страхувате да изучавате сексуалността си, ще се научите да я ограничавате, дозирате и управлявате. Тогава ставате интересна и обект на любопитство дали сте толкова добри в практиката, колкото във вашата философия за секса. И няма опасност да се провалите, защото не спирате да се учите и да споделяте знанията си.

2. Имате добре развито обоняние

Ако от време на време ви се струва, че острото ви обоняние е наследство от минал живот, в който сте била куче, можем да ви поздравим: вие сте отличничка в секса. С такъв нюх е трудно да не „надушите“ добрите феромони на добрия секс партньор. Няма да се задоволите дори с най-красивия, интелигентен и талантлив партньор без той да има подходящ сексуален потенциал. Вие самите „ухаете“ на секс и търсите любовник с този аромат, с който е невъзможно да останете като безчувствена талпа в леглото.

3. Имате чувство за хумор

Изследователите посочват пряка връзка между чувството за хумор и сексуалните способности. Ако подхождате към тази област от живота с хумор, знаете как да се смеете на себе си, обезвреждате пикантна или деликатна ситуация с уместна шега, нямате цена и в секса. Чудесното чувство за хумор - само по себе си е оргазъм, дори и без секс. Ако правите любов не само с разбиране на технологията, но и на непредсказуемостта на развитието на ситуацията, умеете красиво да се пошегувате с тона, сексът с вас винаги ще бъде на висота.

4. Вие сте интелектуално подкована

Според проучване на Лондонския кралски колеж умните хора са много по-умели в любовните игри. Сред 2000-те участници в експеримента (от 20 до 65 години), те са идентифицирали най-интелигентните и се оказа, че те, за разлика от по-малко интелектуално участници, са имали два пъти повече оргазми. Въпреки че има и друго мнение по този въпрос - прекалено умният мозък пречи да се отпусне в интимна близост и да позволи на собственичката си животински секс и безусловни оргазми. Затова, ако сте умни, ще намерите в себе си ресурсите, за да станете перфектната любовница.

5. Вие сте ценител на храната

Когато човек яде съзнателно, без да бърза и се радва на процеса, наслаждавайки се на всеки залък, много вероятно е той да е отличен в леглото. Селективността и отношението към процеса на хранене ви издава, че сте ценител, който вероятно е избирателен не само към храната. Започнете да ядете с удоволствие, отделете време, създайте кулинарни традиции и ритуали. Възможно е след това и в делата на любовта да сте по-умела, а атмосферата в спалнята ви да стане по-еротична.

6. Вие сте добра в шофирането

Забелязали ли сте, че шофьор, който се държи уверено на пътя, добре се ориентира в непознати терени и маршрути, бързо открива места за паркиране и лесно контролира пътуването, се оказва ловък и в живота. Същото може да се каже и за високите сексуални способности на човек, който перфектно кара кола. Карате ли добре автомобил? Ако отговорът е да, тогава в спалнята, най-вероятно, сте добра партньорка и не се страхувате от експерименти.

7. Вие сте прекрасна танцьорка

Танцът помага да се отпуснете, да изследвате възможностите на вашето тяло, да тренирате необходимите мускули и гъвкавост. И това без да споменаваме сексуалната енергия, която зарежда танца. Гледайки танцьорка, ние често несъзнателно се транспортираме с нея в леглото, подозирайки, че щом тя е такава в танца, то и сексът с нея определено няма да е скучен. Ако сте ненадмината танцьорка, то само може да се завижда на партньора ви.

8. Увличате се от политика

Друго проучване на американски учени доказва, че хората, които се интересуват от политиката, следват новините в тази област или са пряко ангажирани с политически въпроси, са сексуално по-привлекателни от тези, които пренебрегват политическия свят.

9. Вие сте левичарка

Френска компания провела проучване, за да сравнят удовлетвореността от сексуалния живот на левичарите и на десничарите. Имате много повече шансове да знаете всички радости на любовта и да бъдете запомнени от партньора ви като виртуозна в секса, отколкото жените, боравещи по-добре с дясната ръка. Според проучването, 86% от левичарите се гордеят с интимния си живот, докато само 15% от десничарите получават същото удоволствие от секса, пише jenata.blitz.bg. Може да се предположи, че ще постигнете нирвана в секса, ако и вашият партньор се окаже левичар.

fakti.bg

коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Нора Недкова яхна моторница
2019-06-24 19:30
101 0
От няколко дни Нора Недкова е по родното Черноморие и търси начини да се забавлява, видя HotArena. Бившата брадърка реши да пришпори вълните край Созопол.…

Кои са най-големите сексуални спирачки за зодиите
2019-06-24 16:20
209 0
Има неща, които ни възбуждат, и неща, които ни кара да забравим за сексуалните си мераци на мига. За съжаление хората рядко признават какво не ги…

Деси Слава сдобри мъжа и сина си
2019-06-24 14:40
256 0
Семейна идилия царува в дома на Деси Слава. Фолк дивата най-после успя да помири съпруга си Благой Найденов и големия си син Майки. Младежът не…

Джени Суши: Кубрат излъга и преувеличи
2019-06-24 12:10
342 0
Американската журналистка Джени "Суши" Равало не е завела гражданско дело срещу Кубрат Пулев, обяви самата тя за "България Днес". Кобрата допусна грешка след своя мач…

актуален брой на вестник Конкурент