Konkurent
ТДМ

Свят

Майка на малко момченце взриви мрежата с ВИДЕО, в което показва какво прави цял ден, докато мъжът й мисли, че си почива

2019-03-02 18:50 1338 0

Майка на малко момченце взриви мрежата с ВИДЕО, в което показва какво прави цял ден, докато мъжът й мисли, че си почива

Със сигурност на мнозина майки на малки деца им се е случвало вечер партньорът им да се прибере от работа и да се оплаче колко много е уморен, защото цял ден е блъскал, за да изкара пари, докато те цял ден са стояли вкъщи с детето и нищо не са правили.  Точно като героинята на днешната ни история. 

Тя взриви мрежата с видеото си, на което показва как минава един неин ден вкъщи с 2-годишното й момченце. 35-годишната Джема от Шотлнадия, която работи като маникюристка, записала клипчето, защото мъжът й не спирал да повтаря, че по цял ден не прави нищо и си почива. 

Кадрите са заснети преди няколко години, но не можем да не ви ги покажем. Това си е една наистина много хубава и поучителна история. 

Всеки уикенд партньорът на Джема не спирал да й мърмори, че "по цели дни си почива" и да се чуди "какво изобщо правиш по цял ден, докато аз съм на работа?". На Джема й писнало и решила да заснеме  8-минутно видео, в което ще се разпознае всяка една "нищо неправеща" майка. 

В клипчето не се споменава нищо за времето, в което тя е била на работа, а с малкия се е занимавала бавачка. 

"Цял ден бях майка... Както и чистачка, шофьор, готвач, гледачка, спортен инструктор, учител, администратор, стилист, перачка и още много други неща", пише Джема в коментар към кадрите. 

Тя уточнява, че преди да започне да снима 12-часовия си ден в 8 минути, е чистила, пуснала съдомиялна, успяла е да си вземе душ, докато момченцето й непрекъснато проверявало какво се случва с мама в банята, и да се облече. 

Клипчето й буквално взриви мрежата, а мамите, които се намират в положението на 35-годишната жена, побързаха да оставят мнението си. 

 

Джема споделя, че след видеото мъжът й вече не се осмелява да й казва "наслаждавай се на почивката си", когато сутрин отива на работа. 

Добре е всички татковци, които недооценяват труда на "неработещите" си жени, да изгледат кадрите. Все пак, дните на всички майки с малки дечица си приличат! /jenata.blitz.bg


коментари
Име*:
Коментар*:
Код за сигурност*:
* Задължителни полета
Уловиха НЛО със смартфон (ВИДЕО)
2019-04-21 18:50
68 0
Кълбовиден неидентифициран летящ обект се появи над американския град Стивънвил, щата Тексас, съобщава Esoreiter.ru, цитиран от "Флагман". Местни жители видели бялото кълбо в облаците и…

Жена си отмъсти на своя изнасилвач без съд и присъда
2019-04-21 17:20
127 0
Жителка на град Ядрин от република Чувашия в Русия ще бъде изправен пред съд за убийството на своя изнасилвач, съобщава следственото управление в региона. Според…

Близнаци заснети как се бият в утробата на майка си (ВИДЕО)
2019-04-21 15:50
150 0
В една от родилните болници на китайския град  Инчуан лекарите се сдобиха с необичайно видео, като извършиха ултразвуково изследване на дъщерите-близнаци на бъдещата майка. Странните…

Европол: Сигурността на Европа е застрашена от 4 мафии
2019-04-21 14:20
113 0
Все повече прилагащите насилие организирани престъпни групи представляват най-голямата заплаха за европейската сигурност, изпреварвайки тероризма и миграцията. Това заявиха висши полицаи от целия континент. Италианските…

актуален брой на вестник Конкурент