Свят

Топ-10 на страните, където можете да отидете на секс-туризъм (18+)

  18.02.2019 11:03             
Топ-10 на страните, където можете да отидете на секс-туризъм (18+)

В света има много места, където туристите могат да се отпуснат и да разгледат удоволствията от една нова перспектива. Това могат да бъдат различни секс музеи, тематични хотели и приключения в леглото. Съставихме списък на страните, които биват посещавани с цел сексуален туризъм и дадохме някои съвети как не срещате проблеми там.

Тайланд
Тук броят на работещите в секс индустрията (официално незаконни) достига 2-3 милиона души.

В град Патая има пешеходна улица, където един европеец веднага става кралят на бала и обект на внимание на всяко момиче. Не по-малко горещо място в Патая - това е Beach Road. Гостите на Пукет и Банкок също е малко вероятно да прекарат нощта сами.

В местните клубове трябва да заплатите такса за бар - такса за вземане на момичето с вас. По-евтини - това са почасовите барове, масажните салони и фрийлансерите.

С последните трябва да бъдете възможно най-внимателни - сред тях има доста заразени с ХИВ.
Имайте предвид, че има голям риск да се натъкнете на катой - трансвестит или транссексуален, които туристите наричат ​​лейдибой. Не трябва да бъдете прекалено самоуверени - гримът, пластичната хирургия и неизразимият ентусиазъм на бивш мъж лесно могат да подведат някого.

Ямайка


Световноизвестните хотели Хедонизъм II (за по-възрастните) и Хедонизъм III (за младите хора) се намират в Негрил. Със срама, както и с излишните дрехи в гардероба тук всеки се разделя без съжаление.

Гостите на хотела правят всичко на голо - плуване в басейна, игра на волейбол, каране на лодка и, разбира се, секс.

Между другото, ако типът сексуален контакт ви притеснява, трябва да изберете друго място за почивка - в "Хедонизмите"  те го правят навсякъде.

Куба


Секс туризмът на острова на Свободата има дълга история. Преди да дойде на власт на Фидел Кастро, богатите янки са вилнели тук. По някое време лавката беше затворена, но сега в Куба отново цари страст без предразсъдъци и комплекси.

Повечето от момичетата са съсредоточени върху кея в Хавана Малекон. Почти всички от тях работят като перачки или прислужници. Най-скъпите жени са във Варадеро, където има много чужденци.

Съществува опасност да се натъкнете на местни лолитки. Мучача може да се окаже 14-годишна, въпреки внушителния си размер на гърдите.

Япония


Избелено лице, сложна прическа, изящно кимоно - всеки мъж мечтаеше за нощ с гейша. Уви, гайдзинамът вече не съществува - има заместителки, но това се предимно китайки и корейки. 

Ако самият секс единствено ви интересува повече от мъдростта на японската наука за любовната джуцу, вашият временен адрес е Токио, квартал Йошивара.

Холандия


Двете „горещи точки“ в страната на лалетата - това са Ротердам и Амстердам. Тук пълноправни холандски гражданки работят законно. Те плащат данъци и получават пенсия.

В Ротердам жриците на любовта живеят на улица Калевег, а в холандската столица - в известния квартал „Червените фенери“.

А в Амстердам има секс театър Red House, когото туристите просто обожават.

Мексико


Ако смятате, че спортът не ви интересува, тогава просто не сте чували за порно-олимпийските игри, които се провеждат два пъти годишно (от 27 до 31 май и от 22 до 26 октомври) на мексиканския остров Косумел.

Със закупуването на билет, ще бъдете отведени снимачната площадка на голям порнофилм и ще станете пълноправен участникс в него.

Кения


В Кения няма официална проституция. Неофициално - има клубове - като Флорида 2000 и Формула 1 в Найроби. Официално туристите не плащат на тази, с която са прекарали нощта (или час). Неформално - дават пари на момичето "за такси".

Никога не давайте телефонния си номер и линк към вашата Facebook сметка, в противен случай скоро ще трябва да променяте данните си.

Индия


Родното място на Камасутра, изненадващо, в развитието на сексуалния туризъм изостава много от Тайланд. Но и тук, авантюристичният турист ще намери приятелка. Това може да стане в Ню Делхи на Джи Пи Роуд и в село Уадия в щата Гуджарат.

На секс-туристките в Индия е много по-лесно. Индийските жени могат да правят секс само след сватбата, така че мъжете са измъчвани от сексуален глад и са готови за всичко за дамата.

Германия


За благото на жителите и гостите на Германия работят 300 хиляди представителки на най-старата професия. И правят това абсолютно законно от 2002 г. насам.

Сексуалният живот е в разгара си в Хамбург, по улиците Reeperbahn и Herbertstrasse. Берлин също не прави изключение - тук е построен огромен публичен дом: къщата на Артемида.

Сексът на обществени места в Германия е строго забранен. Глобата може да бъде до 10 хиляди евро. Ако не научите урока от първия път - можете да отидете в затвора до една година.

Чехия


В центъра на Прага функционира единственият в света музей на сексуалните машини. Когнитивната експозиция се допълва от излъчваните порно филми от миналото и от по-ранни векове.

Интересен чешки трик е „безплатният бордей“. Тук ще получите кърпа, чехли, презерватив и дори момиче.

Сексът ще бъде напълно безплатен, при условие, че сте съгласни да публикувате вашите подвизи в Интернет./pochivka.blitz.bg