Свят

Друга сръбска звезда избегнала ужасната катастрофа с Шабан Шаулич по чудо СНИМКИ+ВИДЕО

  17.02.2019 20:11             
Друга сръбска звезда избегнала ужасната катастрофа с Шабан Шаулич по чудо СНИМКИ+ВИДЕО

Медиите в Сърбия разпространиха видео от последния концерт на Шабан Шаулич в немския град Билефелд. Кадрите са направени няколко часа преди зверската катастрофа.  Концертът е бил планиран от дълго време и е бил специално за сръбската общност в Германия.

Видео от последния концерт виж тук: https://www.blitz.bg/svyat/druga-srbska-zvezda-izbegnala-po-chudo-smrtta-vv-fatalnata-katastrofa-s-shaban-shaulich-video_news657810.html


Шаулич е имал участие заедно с колежката си Теа Таирович.

Медиите в Сърбия съобщават, че в колата с Шаулич е трябвало да пътува друга звезда от шоубизнеса - певицата Дара Бубамара, но в последния момент е отменила участието си. 
Социалните мрежи буквално се заливат от постове за трагичната смърт на Шабан Шаулич. Негови приятели, колеги, фенове изразяват мъката си. Както вече писахме, Шабан Шаулич, който приживе беше определен за крал на сръбската музика, почина след тежка катастрофа тази сутрин в Германия.

„Не може да обичаш музиката и да не обичаш Шабан”!, „Почивай в мир, легендо!, „Брате, сбогом” – пишат неутешните му фенове. Много сръбски изпълнители вече поставиха жалейки или снимки на профилите си в социалните мрежи, в знак на съпричастност с болката на близките на Шаулич.

Блиц