Събития

Откриха благотворителен базар в СУ „Никола Войводов”

  14.02.2019 08:46             
Откриха благотворителен базар в СУ „Никола Войводов”

Въпреки че е средата на февруари, учениците и учителите от Средно училище „Никола Войводов“ в ж.к. „Дъбника” подредиха във фоайето на учебното заведение красив базар за мартеници. Истински произведения на изкуството могат да се купят от богато отрупаните с разнообразни мартеници маси на училищния базар.

С много любов и вяра учениците и учителите, участващи в проект „Маркетинг на младите предприемачи” по програма Еразъм+ на ЕС, от месеци изработват уникални бижута в бяло и червено и ги зареждат със своята добра енергия и позитивни мисли, защото са обединени от идеята да помогнат на Гери.

Баба Марта е празник, на който се закичваме за здраве и късмет, а в средното училище всички вярват, че тези мартеници ще донесат здраве и щастие на тяхната съученичка Гери.

Базарът беше открит от директора на училището Снежанка Каменова, а всички присъстващи бяха поздравени с кратка музикална програма от вокалните групи в училището.

Момичета от ІХ клас призоваха присъстващите да покажат на тяхната съученичка Гери, че не е сама в своята битка.

Предстои откриването на благотворителен щанд за Гери и пред пощата в ж.к. „Дъбника” , на който също ще се предлагат мартеници изработени от деца и учители от проект „ Маркетинг на младите предприемачи” по програма Еразъм+.

 От училището вярват, че добротата и благотворителността са в сърцето на всеки и се надяват повече граждани да подкрепят тяхната кауза.