Крими

От полицията потвърдиха информация на „Конкурент“

  12.02.2019 16:49             
От полицията потвърдиха информация на „Конкурент“

От полицията във Враца официално потвърдиха новина на „Конкурент". http://konkurent.bg/article/145010/obnovena-klane-vuv-vrachansko-selo-ima-zadurjani-snimki

Двама рецидивисти са задържани при осъществени бързи оперативни действия на криминалисти на ОД МВР – Враца, се казва в извънредно съобщение.

Към 2.35 часа днес в РУ - Враца е получено съобщение, че минути преди това, в къща в с. Върбица, двама мъже нахлули в жилището на живеещи на семейни начала мъж и жена, и двамата на 18-годишна възраст. При последвалия скандал и саморазправа, двамата нападатели нанесли прободни рани на мъжа и жената. Пострадалите са транспортирани  в болницата  в гр.Враца, където жената е прегледана и освободена, а мъжът е оставен на лечение, към момента без опасност за живота.

След проведени бързи издирвателни действия от служители на ОДМВР Враца, двамата нападатели са задържани в село Габаре. Задържаните са 21-годишен от село Камено поле, криминално проявени и осъждан за кражби, изнасилване и хулиганство; 16-годишен, също  от с.Камено поле, криминално проявен и осъждан за кражби. Установено е, че 21-годишният в миналото е живял с пострадалата жена.

Образувано  е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.115, вр. чл. 18, ал. 1 от НК.

Работата по случая продължава.

Четете цялата история в "Конкурент" - всекидневникът на Северозапада.