Събития

"Всичко което не знаеш за родителите си" в кино "Метропол" (Вижте програмата)

  12.02.2019 14:18             
\

Програма от 08.02 до 14.02.2019г. на кино "Метропол"

вторник 12.02
всички 3d филми на 5.99лв
всички 2d филми на 4.99лв

17.45 Всичко което не знаеш за родителите си 2д 4.99лв
19.30 Трафикантът 2д 4.99лв
21.30 Южен вятър 2д 4.99 лв

сряда 13.02
13.30 Как да дресираш дракон3 3д бг аудио 8лв
15.15 Lego: филмът 2 3д бг аудио 8лв
17.00 Трафикантът 2д 7лв
19.00 Роди се звезда с Лейди Гага и Брадли Купър  8 номинации за оскар 2019 2д 7лв
21.15 Фаворитката 10 номинации за оскар 2019 2д 7лв

четвъртък 14.02
всички 3d филми на 5.99лв
всички 2d филми на 4.99лв

12.45 Как да дресираш дракон3 3д бг аудио 5.99лв
14.30 Смартфонът беглец 2д бг аудио 4.99 лв
16.00 Lego: филмът 2 3д бг аудио 5.99 лв
17.45 Фатално затишие 2д 4.99 лв
19.00 Роди се звезда с Лейди Гага и Брадли Купър  8 номинации за оскар 2019 2д 4.99лв
21.15 Южен вятър 2д 4.99 лв

"СМАРТФОНЪТ БЕГЛЕЦ"- български игрален филм

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 90 минути
ПРЕМИЕРА: 8 февруари 2019 г.
РЕЖИСЬОР: Максим Генчев
ЖАНР: Екшън - Комедия
АКТЬОРИ: Матей Генчев, Василена Стоянова, Елена Кънева, Ники Сотиров, Симеон Филипов

Тийнейджърите Фил, Анджи и Марко се опитват да намерят пари за лечението на едно дете. В търсене на заровено съкровище, с помощта на високотехнологичeн смартфон, те се пренасят в миналото сред страшни хайдути, където ги очакват големи приключения, но и застрашаващи живота опасности.

Спасявайки се, без да искат, пренасят в настоящето двама от хайдутите...

ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ: 2D

 

LEGO: ФИЛМЪТ 2- (с бг аудио)

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 107 минути
ПРЕМИЕРА: 8 февруари 2019 г.
ЖАНР: Анимация (дублиран)

Продължение на "LEGO: Филмът" (2014 г.).

Героите от Бриксбърг отново се събират за заредено с екшън приключение за спасяването на техния любим град. Изминаха пет години, откакто всичко беше наред, но сега населението е изправено пред огромна нова заплаха: космическите нашественици "LEGO DUPLO", които унищожават всичко с невероятна скорост - по-бързо, отколкото може да бъде възстановено.

Битката срещу нашествениците ще отведе Емет, Батман, Луси и техните приятели в далечни непознати светове, включително в галактики, изпълнени с фантастични планети, странни герои и заразителни нови песни. Тя ще подложи на изпитание тяхната смелост, креативност и майсторски строителни умения и ще разкрие колко специални са те в действителност.

ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРЯНЯВА В 3D ФОРМАТ

 

"ФАВОРИТКАТА"- ( 10 НОМИНАЦИИ ЗА ОСКАР)

ВРЕМЕТРАЕНЕ:120 минути
ПРЕМИЕРА:8 февруари 2019 г.
ЖАНР: Исторически

Сценарият, написан от Дебора Дейвис и Тони Макнамара, разказва за политическите машинации по време на царуването на кралица Ана Стюарт. Действието се развива в края на 17 век и началото на 18 век, защото Ан е царувала между 1702-1707.

Събитията от сюжета разказват за началото на XVIII век,1 в епохата на управлението на кралица Анна – последната представителка на династията на Стюартите, на английския престол. Историята е посветена на придворната дама Абигейл, която се опитва да стане фаворитка на кралица Анна. Същевременно, за да придобие специално положение в кралския двор, лейди Абигейл ще трябва да се конфронтира със собствената си братовчедка – лейди Сара.

ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ: 2D

 

 

"ВСИЧКО, КОЕТО НЕ ИСКАШ ДА ЗНАЕШ ЗА РОДИТЕЛИТЕ СИ"

ВРЕМЕТРАЕНЕ: 96 минути
ПРЕМИЕРА:8 февруари 2019 г.
РЕЖИСЬОР: Фред Уолф
ЖАНР: Комедия
АКТЬОРИ: Оливия Лукарди, Бен Плат , Алек Болдуин, Салма Хайек, Джо Манганиело, Бриджит Мойнахан

Франк (Алек Болдуин) и Нанси (Салма Хайек) тъкмо за изпратили единственото си дете да учи в престижен колеж, вследствие на което финансите им са се стопили заплашително. За да продължат да се вписват подобаващо в богаташката среда на тузарския квартал, в който живеят, им се налага да прибегнат до крайности, за да скрият обедняването си. Двамата замислят привидно хитър план - да отдават под наем къщата на съседа си, докато той е на почивка за няколко месеца, но идеята им се проваля с гръм и трясък, когато биват отвлечени по погрешка. В крайна сметка, Франк и Нанси са принудени да се изправят лице в лице с жестоката действителност...

ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ: 2D

 

"Трафикантът"

времетраене: 116 минути
премиера: 1 февруари 2019 г.
жанр: драма

новият филм на истууд ще се основава на статия в new york times, описваща премеждията в живота на лео шарп.

90-годишният мъж е отличен с награди градинар, известен със своите прекрасни лилии, и награден с медали ветеран от втората световна война. но на стари години шарп започва да превозва наркотици за мексикански картел и така попада зад решетките.

старецът е заловен в мичиган да прекарва кокаин на стойност 3 милиона долара в своя стар пикап. той е осъден на три години затвор, след като адвокатът му пледира, че неговият клиент страда от деменция, заради което прави подобни глупости.

филмът се разпространява във формат: 2d

 

"Как да си дресираш дракон: тайнственият свят"

времетраене: 104 минути
премиера: 1 февруари 2019 г.
жанр: анимация (дублиран)

dreamworks animation представя дългоочакваната кулминация на един от най-популярните анимационни франчайзи във филмовата история: как да си дресираш дракон: скритият свят.

невероятното приятелство, започнало между един подрастващ викинг и страховития дракон нощен бяс, се превъръща в епична трилогия, завладяла живота и на двамата. в този епизод хълцук и беззъб най-накрая ще открият истинските си съдби: вождът на селото като владетел на бърк заедно с астрид и драконът – като лидер на своя вид. борейки се с ежедневните предизвикателства, те се изправят пред най-тъмната заплаха, с която са се сблъсквали до сега. тя, както и появата на женската нощен бяс, ще поставят на изпитание връзката помежду им както никога досега.

режисьорът дийн деблоа се завръща заедно с целия актьорски състав за следващата част от поредицата, а именно - как да си дресираш дракон: скритият свят. филмът е продуциран от брад луис (рататуи, мравката z), както и от продуцента на филмите от поредицата как да си дресираш дракон бони арнолд (играта на играчките, тарзан).

филмът се разпространява във формат: 3d

 

"Фатално затишие"

времетраене: 106 минути
премиера: 25 януари 2019 г.
жанр: драма - трилър
актьори: стивън найт, джейсън клар, матю макконъхи, ан хатауей, даян лейн

от номинирания за "оскар"® сценарист и режисьор стивън найт, отличения с "оскар"® продуцент грег шапиро и с носителите на "оскар"® матю маконъхи и ан хатауей – една загадъчна история за капитан на рибарско корабче, чието забулено в тайни минало ще го настигне на малък карибски остров и ще го сблъска с нова реалност, която може да се окаже не такава, каквато изглежда...

филмът се разпространява във формат: 2d