Лайфстайл

Ето защо Мегз е пуснала жалба в полицията срещу Елза Парини

  12.02.2019 10:11             
Ето защо Мегз е пуснала жалба в полицията срещу Елза Парини

И докато мнозина се чудеха какво общо има между Миглена Каканашева – Мегз и Елза Парини, че да се стига до там, че пишман дизайнерката да пуска жалба срещу подвизаващата се като журналистка ексцентрична дама, ето го и отговорът, единствено при нас – в HotArena!

Елза е редовен коментатор в светското предаване на ПИК „Жълтите новини“ и именно там от устата й излезе новината, че Мегз е подала жалба в 7-мо РПУ срещу нея за тормоз.

Твърди, че я преследвам, че кибича пред жилището й, пред магазина й, че я следвам на събития… Полицаите се смееха и не можеха да повярват. Извикаха ме на разпит, защото са длъжни да проверят сигнала. Дава лъжливи показания срещу мен, губи времето на полицията със своите простотии…“, разказа тогава Елза.

И добавя: „Как мога да я преследвам и за какво? В жалбата си тя е писала, че съм кибичила пред жилището й. Та тя живее в хотел, в който живеех и аз. И между другото лъжеше наляво и надясно за баснословен наем, който плаща. Аз знам колко са наемите в тази сграда, живях там година. Да не говорим, че там е и един от най-големите и посещавани фитнес центрове, всеки може да си кибичи пред сградата колкото си иска. Ежедневно там се извървява цяла София. И тях ли ще обвини в тормоз?!

По наша информация Мегз е пуснала жалба срещу Парини, тъй като се е надявала, че Елза ще реагира остро и ще отрази случая медийно, в собствения си сайт. Което за разследваната за застрахователна измама Мегз било перфектно. Тя действала на принципа, че лоша реклама няма, стига името й да е изписано правилно.

Каканашева била готова на всякакви манипулации само и само да се пише за нея. Елза обаче не реагирала на плана й и въобще не публикувала и ред за случилото се в оналйн медията си.

Разбира се, истината е, че Парини никога не е дебнала Каканашева и жалбата е жалка и абсурдна. Колкото до преследването по светски събития, все пак Елза е светски журналист и да присъства на подобни мероприятия, е част от работата й.

хотарена