Лайфстайл

Скандал на сватбата на Софка и Гринго. Дизайнерката София Борисова се изгаврила с рокле за 100 лв.

  12.02.2019 10:07             
Скандал на сватбата на Софка и Гринго. Дизайнерката София Борисова се изгаврила с рокле за 100 лв.

Дизайнерката София Борисова, която представя себе си като „най-популярният и утвърден дизайнер в България“, буквално се изгаври с една от специалните си клиентки – Софи Маринова, видя HotArena.

Едва ли някой не е разбрал, че Софка и Гринго сключиха граждански брак на 5 февруари. Едва ли някой е пропуснал да се посмее на нелепата светло оранжева рокля, с която булката бе облечена. Всъщност всички имаха огромни очаквания към въпросната одежда, която накрая се оказа нищо особено.

Роклето е дело на София Борисова и това бе изтъкнато като акцент още когато фолк певицата обяви на всеослушание, че с Гринго ще се вземат официално. И в крайна сметка се оказа, че Маринова бе безумно облечена в един от най-важните си дни, а дизайнерката направо се е изгаврила с визията й.

В модните и светските среди са в шок от роклята, тъй като изглеждала като най-обикновен парцал на стойност не повече от 100 лева, да не кажем – 20, взет от Илиянци.

София Борисова дори беше шаферка на сватбата на Софи и Гринго и се очакваше да се постарае повече. Иначе портфолиото на дизайнерката е доста богато, професионализмът й – гръмко описан, а цените, срещу които предлага услугите си – предимно четирицифрени и нагоре.

В сайта си София определя себе си като „основател на най-известната модна къща, която от 25 години лидер на пазара за сватбени рокли в България“ и „всяка година тя представя сватбени рокли и вечерни рокли на изящни самостоятелни модни ревюта, които стават модно събитие номер едно в България“.

Борисова акцентира и върху успехите си в чужбина, но след тази гавра с роклята на Софи Маринова, не сме сигурни, че някой без притеснение ще се довери на услугите й.

хотарена