Спорт

Треньор похвали своите при загуба, по неволя стана вратар и не пусна гол

  11.02.2019 11:25             
Треньор похвали своите при загуба, по неволя стана вратар и не пусна гол

Миньор Кипровец отстъпи като гост на Дреновец в контрола с 1:3 /Кристиян Руменов; Денис Гърлов, Дидо Здравков, Симеон Младенов/,  но от щаба на чипровчани изразиха задоволство от играта на своите.Неофициален дебют за тима от Чипровци записаха Цвети Неделчев, както и десният бек Ангел Кръстев. По неволя старши треньорът Денис Димитров застана под рамката през втората част и успя да опази вратата си суха.

„Доволен съм от старанието и желанието на момчетата. Това е, което искам да виждам във официалните мачове. Стояхме по-добре на терена от съперника, въпреки загубата, като изпуснахме удобни ситуации за гол. Дузпата бе спорна, както и третото попадение заради съмнения за засада, но това не е най-важното в проверката. Благодаря на домакините за прекрасното посрещане”, каза играещият наставник Денис Димитров.

В състава на гостите липсваха  ключови фигури. Капитанът Любо Харачаров стана баща през седмицата, а Ники Сърновски е контузен. Поради ангажименти аут бяха също Боби Орлинов, Найден Благоев и Иван Горанов.

Следващата седмица Миньор Кипровец приема Шурданица /Георги Дамяново/ в Чипровци.