Лайфстайл

Наталия Гуркова проговори след убийството на съпруга си: Станах по-силна след смъртта на Джордже

  07.02.2019 09:23             
Наталия Гуркова проговори след убийството на съпруга си: Станах по-силна след смъртта на Джордже

„Мис България“ Наталия Гуркова започва да води ново предаване „Те са!“ заедно с режисьора Стилиян Иванов. Всяка седмица в 23 минути красавицата ще представя знакова за България личност или тема, като първият им гост е Маша Илиева, научи HotArena.

Интервютата ще се излъчват в Ютюб и Фейсбук всеки петък и ще се снимат в типична за госта среда.

Самата Гуркова преживя огромна лична трагедия – съпругът й Джордже Михалевич бе разстрелян в ЮАР в края на септември миналата година. Тя категорично отказа да се връща към убийството, но за „Галерия“ проговаря за голямата драма, сполетяла семейството й.

На въпроса как се чувства след най-тежкия момент в живота си, Наталия отсича: „Тази година я посрещам с нова енергия и с добро чувство. Изпълнена съм с желание за работа и в очакване на добри неща. Мисля, че най-доброто предстои, искам да гледам напред и да не се връщам към случилото се“.

Допълва, че след най-лошото е ред да дойде най-хубавото. На запитването как се преживява подобна загуба, Гуркова отговаря, че още е рано и са изминали едва четири месеца. „Трябва време. Аз съм силна жена, във времето съм го показала и най-голямата ми мотивация за справяне в ситуацията са моите деца. Те ми дават сили да продължа“.

Наталия добавя, че децата й са добре. „Справяме се със ситуацията с подкрепата на моите родители. Те полагат грижи нищо да не им липсва и да се чувстват максимално добре“.

Дали изпитва страх от ЮАР, където по-рано живееше тя и където мъжът й развиваше бизнес, красавицата е категорична, че няма притеснения и страхове. Със сигурност ще го посещават, тъй като свекърва й живее там, но отсича, че не би живяла там.

Колкото до слуховете, че идеята за предаването й е открадната от Деси Банова, Наталия твърди, че това не е така, но всякакви спекулации са добър пиар за новата й продукция.

hotarena