Свят

Отмъстителна съпруга отряза пениса на неверния си съпруг (СНИМКИ)

  05.02.2019 10:51             
Отмъстителна съпруга отряза пениса на неверния си съпруг (СНИМКИ)

Побесняла от гняв съпруга отряза пениса на съпруга си, след като го прободе с хладно оръжие до смърт. 47-годишната адвокатка Удеми Отике-Одиби от Лагос, Нигерия е обвинена в убийството на 50-годишния Сим Отике-Одиби, също адвокат, след като го заподозряла в извънбрачна връзка, пише "Дейли Мейл". От съда изясниха някои подробности около фаталния инцидент.

Убийството се е случило в дома на двойката на 2 май миналата година, като Удеми Отике-Одиби, която е както британски, така и нигерийски гражданин, се готвела да пътува до Обединеното кралство.

По време на процеса пред Върховния съд в Лагос, представителят на полицията Олусегун Бамиделе заявява, че според думите на жената те са имали семейни проблеми.

Според казаното от убийцата, починалият е имал извънбрачни връзки и когато тя го разпитвала по темата, отговорите му не били задоволителни. Той изглеждал безгрижен.

На 2 май 2018 г. те отново се скарали преди пътуването й до Великобритания. Размяната на думи я накарала да отиде до кухнята и да грабне тиган и нож.

Когато Удеми се върнала, тя ударила починалия с тигана по главата, а след това го промушила с ножа в корема. Оказало се, че тя била още много ядосана, докато мъжът лежал бездиханно по гръб. Затова решила да му отмъсти за прегрешенията като отрязала пениса му.

По-късно жената била арестувана и подведена под отговорност.

Съобщава се, че двамата се оженили преди три години след като убитият се развел с предишната си съпруга.

Превод и редакция: БЛИЦ