Крими

От полицията потвърдиха самоличността на шофьора от зрелищна катастрофа във Враца, още не знаят дали е служител на МВР

  03.02.2019 09:34             
От полицията потвърдиха самоличността на шофьора от зрелищна катастрофа във Враца, още не знаят дали е служител на МВР

От врачанската полиция потвърдиха самоличността на шофьора, предизвикал зрелищна катастрофа на 1 февруари вечерта, за която информира първи сайтът на Северозапада – konkurent.bg. Тогава други медии „научиха“ подробности за ПТП-то, благодарение на тази информация - http://konkurent.bg/article/144299/obnovena-kola-se-oburna-po-tavan-vuv-vraca-snimka

Според бюлетина на ОД на МВР от неделя, катастрофата е станала малко след 21 часа, когато водачът на „Фолксваген Шаран“ е обърнал по таван лекия автомобил на бул. „Васил Кънчов“. Зад волана е бил 49-годишният Л.Л., който е отказал да бъде тестван за алкохол с дрегер. Той е закаран в центъра за спешна медицинска помощ, където е прегледан и освободен. Издаден му е талон за кръвна проба, допълват от полицията.

Пак по данни на ОД на МВР, нанесените щети по автомобила са за около 2 000 лева, отделно от това е съсипана и 5 метра мантинела.

В бюлетина на полицията не се потвърждава, но и не се отхвърля информацията на „Конкурент“, че шофьорът, предизвикал зрелищната катастрофа е служител на РУ на МВР във Враца и бивш катаджия - http://konkurent.bg/article/144317/bivsh-katadjiia-naviril-gumite-vuv-vraca-snoshti.

Може би органите на реда се нуждаят от още малко време, за да установят обективната истина по случая.