Крими

МВР потвърди информация на "Конкурент" за убийството в Козлодуй

  21.01.2019 10:24             
МВР потвърди информация на \

Полицията информира за убийството в Козлодуй, за което "Конкурент" писа още вчера http://konkurent.bg/article/143352/kriminalno-proiaven-ubi-sutrapeznik-hvashtat-go-na-granicata-predi-da-izbiaga

   

Областната дирекция на МВР Враца днес информира за убийството на мъж в Козлодуй и заловеният извършител, който се опита да избяга. Konkurent.bg информира за случая в неделя.

По данни на полицията, на 20 януари, малко след 8 часа, в РУ-Козло дуй е получено съобщение, че пред къщата му на улицата в града е открит в безпомощно състояние 32-годишен мъж. Пострадалият е транспортиран във филиала за спешна помощ, където са установени множество наранявания. Въпреки оказаната му медицинска помощ, мъжът е починал.

Както konkurent.bg информира, извършителят се опита да избяга, но е бил заловен от полицията. Служители на ОД МВР Враца са предприели бързи процесуално-следствени действия, от които е установено, че нараняванията са причинени от  31-годишен мъж от Козлодуй, след скандал, който прераснал в побой. Извършителят на престъплението направил опит да напусне страната, но е задържан на КПП-Калотина, уточниха от пресцентъра на МВР. Работата по случая продължава.