Лайфстайл

Божинов и Биляна разделени (СНИМКИ)

  11.01.2019 14:08             
Божинов и Биляна разделени (СНИМКИ)

Валери Божинов и Биляна Дол не са заедно от няколко дни, видя БЛИЦ. Половинката на звездата на Ботев (Враца) се качи на самолета за Швейцария. Красавицата е в Цюрих, където живеят родителите й. Биляна вече публикува няколко снимки в социалната мрежа.

От фотосите става ясно, че тя обикаля кафенета и молове заедно с добрата си приятелка Зденка Айкович, която наскоро й гостува в България. Тогава двете се показаха в социалната мрежа от един от моловете в София, като в компанията им беше Николета Лозанова. 

Сега Биляна реши да изостави за кратко любимия си Валери Божинов и да прекара няколко дни в Цюрих. В същото време голмайсторът стартира зимна подготовка с Ботев (Враца), очаквайки да се изясни бъдещето му. Както БЛИЦ първи разкри, има вариант звездата отново да облече екипа на Левски. Божинов изчаква и предложения от чужбина. 

Припомняме, че преди Нова година влюбената двойка беше на романтична ваканция на остров Мавриций. След като Божинов "презареди батериите" сега е готов за нови подвизи по футболните терени.